SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Noutate incredibilă în cazul baschetbaliștilor înjunghiați: luptător MMA, căutat de poliție!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 12:49

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la localul "Music Club" din Brăila, unde doi baschetbaliști au fost înjunghiați, poliția bănuiește că a fost prezent și luptătorul MMA Valentin Cătălin Bulza, anunță debrăila.ro.

Sursa citată susține că în noaptea atacului luptătorul MMA s-ar fi aflat pe terasa respectivului local, iar acum e căutat de polițiști. Totodată, Valentin Cătălin Bulza ar fi prieten cu interlopul Dasaev, cel care a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că i-ar fi înjunghiat pe cei doi sportivi.

Brăileanul în vârstă de 29 de ani s-a retras din viața sportivă în urmă cu 3 ani. 8 persoane au fost implicate în bătaia generală care a dus la înjunghierea celor doi baschetbaliști.

Vezi și:  Incident șocant în Brăila » Unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la terasă a fost adus de urgență la București! Medicii se pregătesc să-l opereze din nou

Cine e principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliștilor americani din Brăila » A fost la închisoare pentru proxenetism și a măcelărit un rival cu săbii și topoare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  18 Septembrie 2018, 22:56

Tara asta este plina de smecheri de cartier , iar in unele orase din tara nici nu mai incapi de ei !! Oare ce face politia, sau Diicot-ul ?

magic4ever
magic4ever  •  18 Septembrie 2018, 13:19

Ce asteptari sa ai de la luptatorii de MMA sau K1...cam toti au anturaj cu clanuri de camatari sau lucreaza ca bodyguarzi pentru diverse persoane dubioase...

valeri.gazaev.the.greatest
valeri.gazaev.the.greatest  •  18 Septembrie 2018, 13:03

Cefe late, minti inguste.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close