SPORTURI  »  BASCHET  »  SUA

O întâmplare cu Sabrina Ionescu a devenit virală pe internet: „Tatăl ei s-a întors spre mine, a ridicat un deget și a zis: «Nu. Nu e bună»” » Reacția baschetbalistei

Poveste cu Sabrina Ionescu, devenită virală pe internet
Poveste cu Sabrina Ionescu, devenită virală pe internet

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 17:42 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 18:22

Sabrina Ionescu, baschetbalista americană cu părinți români, a fost protagonista unei povești ce a devenit virală pe Twitter.

Luka Dukich, un sârb crescut în Chicago, a detaliat întâlnirea sa cu tatăl sportivei, Dan Ionescu. 

„E o poveste reală. Eram în San Francisco acum câțiva ani și am intrat în vorbă cu șoferul din Uber. Era un român prietenos. M-a întrebat despre muncă și am început să vorbim despre baschet. Mi-a zis că fiica lui urma să joace baschet la colegiu. „Înseamnă că e bună”, i-am zis. S-a întors spre mine, a ridicat un deget și a zis „Nu. Nu e bună. E cea mai bună”. 

Eu sunt din Balcani, am fost mereu prin preajma taților mândri din Estul Europei, care susțin întotdeauna că au „cel mai bun” orice. Am râs și am zis „E grozav, omule”. Am mai vorbit puțin despre baschet și mi-a dat cartea lui de vizită în cazul în care mai am nevoie de un șofer. După câțiva ani am realizat că avea dreptate 100%. Ea e cea mai bună”, a scris Luka Dukich.

„Da, sună a ceva ce ar face tatăl meu.... haha”, a reacționat Sabrina la tweeturile sârbului.

Cine e Sabrina Ionescu

Sabrina Ionescu (23 de ani) e cea mai valoroasă tânără baschetbalistă din WNBA. Are origini românești. A doborât toate recorduri istorice la nivel de colegiu, atât la masculin, cât și la feminin. „Am jucat la facultate, la campionatul universitar, timp de 4 ani. M-am apucat de baschet la 3 ani! Asta pentru că iubeam jocul și chiar mă distram astfel cu frații mei. Acum joc la un nivel profesionist, sunt o persoană competitivă și am avut succes până în acest moment”, se descrie Sabrina.

EMISIUNEA INTEGRALĂ » Sabrina Ionescu și tatăl ei, la GSP LIVE (16 octombrie 2020)

EXCLUSIV VIDEO Telefonul incredibil primit de Sabrina Ionescu de la Federația Română de Baschet: „Vedeți, de-asta vă zbateți în mediocritate!”

EXCLUSIV VIDEO Tatăl Sabrinei Ionescu, despre relația baschetbalistei cu Kobe Bryant: „Pentru ea, a fost un monument”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează