SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Star din NBA, infectat cu COVID-19! Mesaj tulburător după ce și-a pierdut mama și alte 6 rude din cauza coronavirusului

Karl-Anthony Towns (25 de ani)
Karl-Anthony Towns (25 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 13:21 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 14:07

Karl-Anthony Towns (25 de ani), starul echipei Minnesota Timberwolves, a anunțat pe 15 ianuarie că a fost infectat cu COVID-19, virusul care i-a răpus mai mulți membri ai familiei.

Karl-Anthony Towns, care și-a pierdut mama și alți 6 membri din familie din cauza noului coronavirus, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 cu câteva ore înainte de meciul cu Memphis Grizzlies din Minneapolis. Jocul a fost amânat de NBA, fiind a 13-a partidă amânată din acest sezon.

Karl-Anthony Towns, mesaj tulburător pentru nepoții lui

„Înaintea meciului am primit încă o veste îngrozitoare: sunt infectat cu COVID. Mă voi izola imediat și voi urma protocolul. 

Mă rog în fiecare zi să învingem acest virus de coșmar și implor pe toată lumea să aibă grijă și să ia totul în serios, să-și ia măsurile de siguranță necesare. Nu putem opri extinderea virusului singuri, e nevoie de un efort de grup din partea tuturor. 

Îmi frânge inima faptul că familia mea, în special tatăl și sora mea, continuă să sufere de anxietate, care vine la pachet cu acest diagnostic, despre care știm foarte bine cum se poate sfârși. Am un mesaj pentru nepoata și nepotul meu, Jolani și Max, vă promit că nu voi sfârși într-o cutie, lângă bunica. Vă promit că voi învinge virusul ăsta”, a scris jucătorul pe twitter.

Karl-Anthony Towns și-a pierdut 7 membri ai familiei

În ultimul an, Karl-Anthony Towns și-a pierdut 7 membri de familie care au fost infectați cu COVID-19, printre care și mama sa. Jacqueline Towns a murit în luna aprilie, după ce a intrat în comă indusă din cauza virusului. Baschetbalistul a dezvăluit ulterior că alți 6 membri ai familiei au murit după ce s-au infectat cu virusul, printre care unchiul și bunica sa.

Citește și alte știri din baschet: 

Sepsi SIC Sf. Gheorghe, victorie istorică în liga națională de baschet feminin: 5 jucătoare au marcat peste 20 de puncte

Caz incredibil în NBA! Un jucător a aflat că are coronavirus în timpul meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează