SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Tricourile lui Kobe Bryant vor fi retrase de Lakers într-o ceremonie specială

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 23:04

Conducerea echipei Los Angeles Lakers a anunţat că intenţionează să retragă cele două tricouri cu numerele 8 şi 24 pe care le-a purtat în NBA baschetbalistul Kobe Bryant. 

Bryant s-a retras din activitate la 39 de ani în aprilie 2016 după 20 de ani de carieră înscriind 60 de puncte la ultimul meci din totalul de 33 643 ale carierei. Americanul este unul dintre jucătorii intraţi în istoria baschetului mondial. Tricourile cu numerel 8 şi 24 vor fi retrase pe 18 decembrie într-o ceremonie care va preceda meciul dintre Lakers şi Golden State Warriors din Staple Center.

„Întotdeauna am visat tricoul meu agăţat pe rafturile echipei Lakers, dar cu siguranţă nu mi-am imaginat că ambele tricouri.” Kobe Bryant este al 10-lea jucător care primeşte această onoare după, Chamberlain, Elgin Baylor, Goodrich, Magic Johnson, Abdul-Jabbar, Shaquille O’Neal, James Worthy, Jery West şi Wilkers. Bryan a debutat la Lakers în 1996, la început purtând tricolul cu numărul 8 cu care a câştigat 3 titluri NBA după care şi-a schimbat tricoul în sezonul 2006-2007 reuşlind să câştige două titluri. La momentul acela el a spus că a făcut schimbarea pentru că vroia un nou număr pentru a doua parte a carierei sale.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează