SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Un record vechi din NBA a căzut! Ce performanţă a realizat vedeta echipei Oklahoma City Thunder

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

Russell Westbrook, vedeta echipei Oklahoma City Thunder, a doborât duminică unul dintre cele mai vechi recorduri din NBA, cel al "triplelor duble" în cursul unui sezon, deținut de legendarul Oscar Robertson din anul 1962.

Westbrook a semnat a 42-a "triplă dublă" (trei categorii statistice de peste zece unități) a sezonului în cursul victoriei echipei sale la Denver Nuggets, 106-105, cu 50 de puncte, 16 recuperări și 10 pase decisive.

Robertson, unul din jucătorii cei mai prolifici din istoria NBA, a încheiat sezonul 1961-1962 sub culorile clubului Cincinnati Royals cu 41 de "triple duble".

Oklahoma City Thunder, locul 6 în Conferința Vestului, o va întâlni pe Houston Rockets (locul 3), în primul tur al fazei playoff, începând de sâmbăta viitoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează