SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROBASKET

Una caldă, alta rece » Giordan Watson a primit cetățenia română, dar nu va putea juca la EuroBasket 2017

FOTO: totalbaschet.ro
FOTO: totalbaschet.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 13:47

Giordan Watson a primit azi cetățenia română. Totul însă după ce România a trimis lotul de jucători pentru EuroBasket 2017 la FIBA. Americanul a primit cu bucurie vestea, însă nu va putea evolua pentru România în meciul cu Cehia pentru că pașaportul său a sosit prea târziu.

Pe lângă toate aceste aspecte, Watson mai avea nevoie să parcurgă o serie de etape pentru ca naționalizarea să fie oficializată, anunță totalbaschet.ro.

Sursa citată anunță că dosarul privind naționalizarea lui Watson s-a împotmolit în cadrul unor instituții de secruitate. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta și lucrurile ar fi mers mai rapid, nu ar mai fi fost nicio problemă.

Așadar conducătorul de joc al celor de la U BT Cluj nu va juca acum pentru România, ci abia din toamnă, în preliminariile CM. Acum s-a alăturat echipei de club în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, după o vară petrecută alături de lotul național.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează