SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Vești excelente pentru baschetul românesc » Un român va arbitra la turneul final al Champions League!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 10:25

Constănțeanul Marius Ciulin, unul dintre cei mai experimentați arbitri români de baschet va fi prezent în acest an la Basketball Champions League Final 4, cea mai puternică competiție intercluburi europeană sub egida FIBA. 

Turneul final, la care vor participa AEK Atena (Grecia), AS Monaco (Franța), MHP Riesen Ludwigsburg (Germania) și UCAM Murcia (Spania), se va desfășura la Atena în perioada 4-6 mai 2018. 

Marius Ciulin are o experiență de aproape 20 de ani în Liga Națională de Baschet, a arbitrat atât competiții intercluburi organizate de Euroligă cât și de FIBA și a fost prezent la mai multe turnee finale ale Eurobasket (Campionatele Europene), atât la masculin cât și la feminin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează