SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

VIDEO + FOTO Accident ȘOCANT suferit de avionul celor de la Oklahoma City Thunder: "Ce animal/obiect zboară la altitudine așa mare și poate cauza așa ceva?!" + Se cer explicații de la NASA

FOTO: Captură Twitter
FOTO: Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 14:42

Avionul formației din NBA Oklahoma City Thunder a fost lovit de un obiect neidentifica în timp ce se deplasa spre Chicago.

Oklahoma City Thunder se deplasa din Minneapolis, unde noapte trecută a pierdut partida disputată împotriva celor de la Minnesota Timberwolves, scor 116-119, spre Chicago, unde urmează să dispute în noaptea aceasta, de la ora 03:00, meciul cu Chicago Bulls.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, galaxia de vedete condusă de Westbrook și Carmelo Anthony a trecut prin clipe dramatice. Avionul a fost lovit în timp ce se afla la mai bine de 3,000 de metri deasupra solului. Obiectul a rămas în continuare neidentificat, americanii cerând ajutorul celor de la NASA pentru a clarifica situația.

Imaginile postate de jucători au creat stupoare pe rețelele de socializare, avionul fiind vizibil afectat. Alex Abrines, shooting guardul spaniol de 24 de ani, a părut cel mai marcat de incident: "Ce animal/obiect zboară la altitudine așa mare și poate cauza așa ceva???"

În ciuda achițiliior de marcă făcute în pauza competițională, când Paul George și Carmelo Anthony au venit cu surle și trâmbițe, anunțând intenția clară de a se bate pentru trofeul NBA, Oklahoma City Thunder are un început slab de sezon, pierzând 3 din primele 5 partide disputate.

Westbrook a a câștigat duelul indirect cu Butler, însă OKC a trebuit să se recunoască învinsă.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează