SPORTURI  »  BASCHET  »  STEAUA - DINAMO 85-83

VIDEO + FOTO Au renunţat la fotbal pentru baschet! Show făcut de galeria Stelei la derby-ul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 14:36

Steaua CSM EximBank a avut parte de o susținere incredibilă la meciul împotriva marii rivale Dinamo. Peste 2000 de steliști au umplut Sala Polivalentă la meciul cîștigat împotriva dinamoviștilor, scor 85-83.

"Pentru suporteri e cea mai importantă victorie din campionat și mă bucur că am putut să le oferim un asemenea succes" a declarat Mihai Paul la DigiSport.

"A fost emoționant. Fanii au început să cânte cu 30 de minute înainte să înceapă meciul. A fost unul dintre cele mai emoționante meciuri pe care le-am jucat în Europa, cu o multime de fani", a zis americanul Bill Amis.

Și dinamoviștii au fost susținuți de aproximativ 200 de fani. Singurul moment de pace a fost la intonarea imnului. 

VEZI VIDEO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
harison
harison  •  01 Februarie 2016, 19:17
Postat de harison pe 01 Februarie 2016, 19:13

Astept sa vad cand vreo echipa din romania va duce atatea fani intr-o deplasare in Europa.Atunci poti sa zici ca in Romania sunt ultrasi.Pana atunci ciocu mic si joc de glezne.

Hai fie o mie dar intr-o deplasare serioasa gen Varsovia sau Belgrad

harison
harison  •  01 Februarie 2016, 19:13

Astept sa vad cand vreo echipa din romania va duce atatea fani intr-o deplasare in Europa.Atunci poti sa zici ca in Romania sunt ultrasi.Pana atunci ciocu mic si joc de glezne.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  01 Februarie 2016, 18:21

Pacat ca acesti suporteri nu mai au echipa si trebuie sa-si raceasca gura cu clona surogat de foarte proasta calitate, numita fcsb care si-a umilit de nenumarate ori fanii dovedind ca e o adunatura de parliti certati cu legea si fara nicio educatie si care acum joaca prin sate parasite, pe maidane :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează