SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO+FOTO Street fight în LA! Bătaie generală la debutul lui LeBron James în Los Angeles

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 15:05

Nervii au cedat la primul meci disputat în Los Angeles de LeBron James în tricoul lui Lakers. Noua formație a ”Regelui” a pierdut pe teren propriu, 115-124 cu Houston Rockets, într-o partidă marcată de o bătaie generală în sfertul patru.

Nebunie la prima apariție a lui James la Staples Center în tricoul lui Lakers. Prețul biletelor pentru prima partidă de acasă au început de la 625 de dolari, de trei ori mai scumpe față de meciul care a deschis sezonul precedent! James rămâne fără victorie după primele două confruntări ale noii sale echipe și va pierde și doi colegi importanți pentru următoarele meciuri.

Cu 4 minute rămase de jucat din duelul cu Houston, câștigătoarea ultimului sezon regulat, Brandon Ingram a reacționat violent după ce îl faultase pe James Harden și l-a bruscat pe MVP-ul ligii. A fost scânteia care declanșat totul. În timp ce toți erau cu ochii pe Ingram, ținut cu greu de colegii de la Lakers, Rajon Rondo și Chris Paul își aruncau cuvinte grele.

Bătaie în 3

CP3 i-a băgat degetul în ochi rivalului său, despre care a spus după meci că l-ar fi scuipat. Rondo a răspuns cu un croșeu în figură, iar Paul i-a întors lovitura pe măsură. De nicăieri, scăpat din brațele colegilor, Ingram a apărut și i-a trântit și el un pumn în figură lui Paul! Toți cei trei jucători au fost trimiși la cabine și riscă să stea pe bară un număr important de meciuri. 

24 de punctea reușit James în meciul cu Houston, plus 5 recuperări și 5 pase decisive

Rockets rămâne în LA, unde va evolua duminică dimineață împotriva celor de la Clippers, în timp ce Lakers primește marți vizita lui San Antonio.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
911722542203356
Tudor Serafimov  •  21 Octombrie 2018, 17:18

Bravo ;jurnalistilor; trebuie sa se bata jucatorii ca sa Dari o store din nba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează