SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

VIDEO Puştiul gigant din România a atras atenţia scouterilor din NBA!

FOTO: Sportando.com
FOTO: Sportando.com

Articol de - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 12:04

Deşi are doar 14 ani, arădeanul Robert Bobroczky se află pe lista unor cluburi de baschet importante din Europa, ca Real Madrid sau Barcelona şi mai nou se pare că a atras şi antenţia scouterilor de peste ocean. 

Jucătorul italienilor de la Stella Azzurra Roma, românul Robert Bobroczky, măsoară deja 2,26 metri la doar 14 ani, depăşindu-l în înălţime şi pe tatăl său, Zigmond Bobroczky, fost baschetbalist, care atinge 2,17 metri. Conform presei internaţionale, Robert ar fi atras deja atenţia scouterilor din NBA.

Chiar dacă interesul este adevărat, Robert va putea participa la draftul pentru NBA abia peste 5 ani, vîrsta minimă de înscriere fiind de 19 ani. O altă condiţie de participare pentru jucătorii din afara Statelor Unite este să joace minim patru ani pentru un club profesionist. Pînă atunci, Robert Bobroczky are tot timpul pentru a-şi perfecţiona tehnica şi a-şi mări masa musculară.

2,21 metri măsoară cel mai înalt jucător din NBA în momentul de faţă, Hasheem Thabeet baschetbalistul celor de la Oklahoma City Thunder fiind cu 5 centrimetri mai scund decît Robert Bobroczky.

VIDEO:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
bamse1901
bamse1901  •  01 August 2014, 19:16

si banuiesc ca o sa mai creasca

adi-das
adi-das  •  01 August 2014, 18:15

din ce vad, eu cred ca-i bolnav de gigantism ca si Ghita Muresan. inaltimea e un atu in baschet dar nu poate fi agil ca un om normal.

maianimalule
maianimalule  •  01 August 2014, 16:27
Postat de lord_of_the_drinks pe 01 August 2014, 13:32

Prostalaii astia care-si dau cu parerea despre el, ar trebui sa priceapa ca baiatul are doar 14 ani, abia si-a luat buletinul. Masa musculara incepi sa o pui dupa 18 ani, pana atunci metabolismul e super puternic transforamnd aproape orice in energie, oricat de mult ai manca. ;)

masa musculara o pui si de la 2 ani , daca mananci mai multe calorii decat ai nevoie , probabil familia lui nu-si permite insa deocamdata sa-l indoape cu 20-30 de mii de calorii zilnic

Vezi toate comentariile (23)
Comentează