SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Momente ȘOCANTE în SUA! Un campion din NBA lovește cu bestialitate un bărbat în timpul protestelor: „Unul dintre nenorociții de băieți albi nu știa unde merge”

Momentul în care J.R. Smith se răzbună pe bărbatul care i-a stricat mașina +13   FOTO
Momentul în care J.R. Smith se răzbună pe bărbatul care i-a stricat mașina

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 14:06

Baschetbalistul Earl Joseph „J. R." Smith (34 de ani), liber de contract în acest moment, este protagonistul unui videoclip șocant în  Los Angeles, SUA, în timpul protestelor apărute după decesul lui George Floyd.

  • CONTEXTPe 25 mai, George Floyd a fost omorât de un polițist din Minneapolis (Minnesota), după ce a fost presat cu genunchiul pe gât până și-a dat ultima suflare. Toți cei 4 polițiști care au fost de față au fost dați afară din poliție, în timp ce criminalul e urmărit penal;
  • Crima a provocat proteste de proporții în Statele Unite ale Americii, cu epicentrul la Minneapolis, unde mai multe ținte au fost incendiate.
  • Lumea sportului nu a rămas impasibilă. Starurile din NBA, în frunte cu LeBron James, s-au alăturat unei campanii intitulate „Nu pot respira”, mesaj ce a ajuns și în Europa.

Într-un clip publicat de americanii de la TMZ Sports, J.R Smith, fost campion NBA în 2016 cu Cleveland Cavaliers, echipa condusă atunci de LeBron James, apare lovind cu picioare un bărbat căzut lângă o mașină. După ce s-a ridicat, bărbatul a mai fost lovit și cu pumul de Smith, care a fost cu greu oprit de prietenii săi.

VIDEO. Atenție, imagini violente! Momentul în care J.R. Smith îl lovește pe bărbat

Totul a pornit de la mașină

Înainte de apariția imaginilor, J.R Smith a publicat un video în care spune că l-a bătut pe acel bărbat pentru că i-a spart un geam de la mașină, care era parcată într-o zonă rezidențială.

„Unul dintre acești nenorociți de băieți albi nu știa unde merge și mi-a spart nenorocitul de geam de la mașină. Aici e zonă rezidențială, nu erau magazine de distrus pe aici. L-am urmărit și i-am dat-o. Nu știa ce geam a stricat”, a spus J.R Smith, care susține că doar s-a răzbunat pentru geam și că gestul nu are legătură cu culoare băiatului. 

1,98 metriși 102 kg are J.R Smith

Născut în New Jersey, Earl Joseph Smith a jucat ca shooting guard și small forward la New Orleans Hornets (2004-2006), Denver Nuggets (2006–2011),  Zhejiang Golden Bulls (2011-2012), New York Knicks (2012-2015) și Cleveland Cavaliers (2015-2019). Ultimul său meci oficial a avut loc în octombrie 2018.

FOTO Imagini de la protestele violente din întreaga lume, după decesul lui George Floyd

+9 FOTO

Citește mai multe despre situația tensionată din SUA: 

Michael Jordan, reacție după decesul lui George Floyd, care a revoltat SUA: „Vocile noastre unite trebuie să pună presiune pe lideri pentru a schimba legile”

Dennis Rodman atacă protestele din SUA după moartea lui George Floyd: „Nu suntem animale!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
10216741700672837
Kevin Mann  •  02 Iunie 2020, 11:57

Veste bună de peste lac: președintele Trump a mobilizat deja armata și așteaptă doar momentul potrivit pentru a interveni în nebunia care se întâmplă zilele astea (cel mai mult în statele și orașele cu guvernatori și primari Democrats. —— Pur și simplu au furat protestele normale în urma uciderii bietului om și le-au transformat în lupte de stradă.) —— Dar dacă intervine armata pentru restaurarea ordinii publice, instigatorii și participanții la violențe o să fie bătuți bine, cum zice sfânta Carte în Proverbele lui Solomon 26:3 —- “Biciul este bun pentru cal, frâul pentru măgar, iar nuiaua pentru spatele celor nebuni.” — pac pac — #blacklivesmatter #GeorgeFloyd

10216741700672837
Kevin Mann  •  02 Iunie 2020, 11:43

Hai să le scriem toți la ăștia de la gesepeu și să le mulțumim pentru rîvna cu care cenzurează aproape tot ce mișcă în secțiunea comentarii. —- Aci e email-ul lor: ——— [email protected]

amicu
amicu  •  02 Iunie 2020, 07:10
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 02 Iunie 2020, 06:53

mesajul meu nu continea absolut nimic vulgar, jignitor etc. Stergerea mesajului dovedeste doar ca *** *** s-a raspandit si in presa mai ceva decat covidul.

stai linistit, eu am citat titlul si m-au cenzurat. *** nu a murit, a ajuns la gsp :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează