SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Visit Oradea Streetball, ultima șansă de calificare pentru finala Sport Arena Streetball Tour

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 18:28

Peste 200 de jucători se vor afla la startul Visit Oradea Streetball, etapa care încheie în acest week-end, sâmbătă și duminică, circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour 2017.

Turneul, care va avea loc în Piața Unirii, în apropierea emblematicei Biserici cu Lună, oferă o ultimă șansă echipelor de a se califica pentru marea finală care va avea loc la București, în 19 și 20 august.

Evenimentul va avea un invitat special cu greutate, luptătorul MMA Sandu Lungu urmând să-și încerce calități de baschetbalist la Visit Oradea Streetball în cursul sesiunii de sâmbătă seara.

Noua disciplină olimpică, baschet 3x3, va aduna la Oradea echipe de top din România dar și din Serbia, aflate în căutarea punctelor în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings dar și a premiilor. Câștigătoarea categoriei de elită la masculin urmează a fi recompensată cu un cec în valoare de 5000 de lei iar valoarea totală a premiilor depășește 15.000 de lei.

Încălzirea pentru Oradea Streetball se va da pe cel mai modern teren de baschet în aer liber din România, cel aflat în Parcul Brătianu, dotat la standarde FIBA și unde toți pasionații de baschet din Oradea și nu numai pot juca până seara târziu, la lumina nocturnei.

Se anunță un week-end fierbinte și la propriu și la figurat, temperaturile caniculare urmând a diviza programul fiecărei zile în două sesiuni, dimineața și seara. Timp berechet astfel pentru jucători și spectatori să se răcorească la modernul Aquapark Nymphaea sau să aleagă o plimbare la umbră prin Cetatea Oradei.

Spectatorii vor putea fi la rândul lor vedete pe terenul de baschet, evenimentul fiind unul interactiv, cu numeroase concursuri pentru public. Momentele de dans, majoretele și muzica non-stop vor contribui la atmosfera specifică evenimentelor de streetball, adevărate festivaluri de sport urban.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează