SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Week-end incendiar pe litoral » Mangalia Streetplay încheie seria estivală a turneelor de baschet 3x3

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 13:58

Baschetul 3x3 își continuă periplul pe litoral și pune punct seriei de turnee marca Sport Arena Streetball din această vară la Mangalia, unde în weekendul 2-3 septembrie se va disputa Mangalia Streetplay.

Turneul este organizat în Portul Turistic, o zonă emblematică pentru municipiul Mangalia, unde pentru două zile sunetul valurilor va fi acompaniat de sunetul mingii de baschet și al muzicii care însoțește non-stop meciurile de baschet 3x3.

Echipe din întreaga țară se duela în premieră la Mangalia într-un turneu din categoria FIBA Endorsed, în căutarea punctelor din clasamentul mondial dar și a premiilor în bani, care la categoria Open Masculin se ridică la 3000 de lei pentru echipa câștigătoare.

Peste 150 de jucători s-au înscris pentru această competiție și vor avea șansa de a se bucura din nou de atmosfera degajată, energică și distractivă, specifică competițiilor de baschet 3x3.

Baschetul 3x3 a fost numit disciplină olimpică în această vară și va intra în programul Jocurilor începând cu ediția Tokyo 2020. Sport Arena Streetball, organizatoarea circuitului național și membru în FIBA 3x3 Advisory Board, împreună cu partenerii săi, au susținut acest demers al Federației Internaționale de Baschet încă din anul 2013.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează