SPORTURI  »  BOX  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

Achiziție de marcă pentru Dynamite Fighting Show! Tocmai a semnat cu Andrei Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 19:34

Unul dintre cel mai bine cotați luptători români ai momentului, Andrei Stoica, a semnat astăzi un acord cu Dynamite Fighting Show pentru cea de-a doua ediție a conceptului, care va avea loc pe 19 octombrie la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Cotat în Top 10 sportivi ai lumii la categoria sa de greutate, cel poreclit Mister KO a adunat 46 de victorii de-a lungul timpului, dintre care 27 au fost reușite înainte de limită. În 2014, a fost răsplătit pentru cel mai frumos KO al anului, an în care a fost declarat și Luptător Anului de către Clubul Jurnaliștilor Sportivi din România, iar între 2013 și 2015 a deținut centura mondială Superkombat la categoria super cruiser.

“Pentru mine este o mândrie că pot lupta în România, iar Dynamite Fighting Show a demonstrat încă de la prima ediție că este o promoție serioasă. Cred că este un pas normal pentru cariera mea și cu siguranță le voi oferi fanilor spectacolul pe care îl așteaptă de fiecre dată din partea mea”, a declarat Andrei Stoica.

“Andrei este unul dintre numele de referință ale K-1 în România și ne bucurăm că ni s-a alăturat în acest proiect frumos. Nu este doar un sportiv foarte bun, ci și un model pentru tinerii care încep acest drum. În curând, vom anunța toate detaliile legate de meciul său”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite.

Gala Dynamite Fighting Show de pe 19 octombrie va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Cătălin Moroșanu va lupta în main-event, toate confruntările urmând să fie anunțate în perioada imediat următoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează