SPORTURI  »  BOX  »  EUROPEANUL DE LA BRĂILA

Arădoaie îl îndoaie! Meci senzațional făcut de dinamovist

Foto: Cristi Preda +7   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2017 19:19

Dinamovistul Paul Arădoaie s-a calificat și el în finala Europeanului de la Brăila la capătul unui meci senzațional făcut în fața ucraineanului Stepan Hrekul

Pumni de categoria 81 kilograme, o luptă trăită în picioare de aproximativ o mie de brăileni care l-au susținut frenetic pe românul Paul Arădoaie.

Și tânărul de 20 de ani nu le-a înșelat așteptările. Mai înalt decât ucraineanul Hrekul, românul l-a ținut la distanță pe adversar prin croșeele sale de dreapta, dar și directele de stânga care i-au dat capul pe spate pugilistului cu echipament roșu.

Pe acordurile melodiei "Noi suntem români", interpretată de Nicolae Furdui Iancu, românul a prins parcă mai multă energie. A tras de el și nu a lăsat nici un moment brațele jos. Repriza a treia a înlăturat orice urmă de îndială, iar arbitrii au confirmat ceea ce s-a întâmplat în ring. Decizie în unanimitate, 5-0 pentru Arădoaie.

Mâine, de la ora 17:00, va începe gala finală, la Brăila, în direct pe TVRHD. Arădoaie va avea o misiune extrem de grea, luptând pentru aur contra rusului Muslim Gadjimagomedov. Arădoaie e obișnuit însă cu aurul după ce în 2014 a câștigat titul european la tineret, în turneul continental disputat atunci la Zagreb. z

"Am simțit că-l domin, l-am văzut cum se îndoaie pe loviturile mele. Sunt pregătit să câștig aurul și să devin campion european încă o dată"
Paul Arădoaie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bakunin
bakunin  •  20 Martie 2017, 21:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  20 Martie 2017, 21:06
Postat de mihai231 pe 20 Martie 2017, 19:52

Bravo... Arădoaie.... Hai Dinamo, de la fcsb.. Nici un reprezentant??

Robert Jitaru(56 kg), un pugilist de zece ori mai talentat decat *** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  20 Martie 2017, 20:29
Postat de mihai231 pe 20 Martie 2017, 19:52

Bravo... Arădoaie.... Hai Dinamo, de la fcsb.. Nici un reprezentant??

Cristina Neagu, Simona Halep, fetele olimpice de la spada samd :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează