SPORTURI  »  BOX  »  ANTHONY JOSHUA VS. VLADIMIR KLICIKO

Arnold a asistat la meciul anului în box » Reacția lui Schwarzenegger după ce l-a văzut KO pe Kliciko

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 09:29

Arnold Schwarzenegger a văzut pe viu meciul anului în box disputat pe Wembley între Anthony Joshua si Vladimir Kliciko.

După meci, celebrul actor s-a arătat surprins de KO-ul primit de Klitschko în repriza a 11-a.

"A fost una dintre cele mai captivante lupte pe care le-am văzut vreodată. Felicitări lui Joshua pentru victorie și lul Kliciko pentru lupta uimitoare. Sper că va exista revanșa", a fost reacția lui Arnold pe Twitter.

Una dintre cele mai amuzante reacții a avut-o Jamie Carragher, legenda lui Liverpool, care acum e analist la o emisiune de sport de la Sky: "Dacă Kliciko a avut tot ce s-a întâmplat în meci pe acel USB, atunci este o legendă și mai mare pentru mine!".

Fostul fotbalist a făcut referire la faptul că, înaintea meciului, Kliciko a venit la conferința de presă cu un stick USB și a spus că și-a înregistrat predicția pentru lupta de sâmbătă cu Joshua acesta, care se va afla în buzunarul halatului său. După meci urma să scoată stick-ul la licitație pentru a strânge bani pentru fundația sa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  30 Aprilie 2017, 10:23

De fapt, Arnold râde de Kliciko, la 41 de ani e penibil să mai boxezi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close