SPORTURI  »  BOX  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

Big Benny și Bombardierul Pascu se bat alături de Moroșanu pe 5 iulie la București!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 17:03

Cătălin Moroșanu a dat lovitura și din postura de promotor al galei Dynamite Fighting Show, a cărei primă ediție va avea loc pe 5 iulie la Sala Polivalentă din Capitală. Pe lângă confruntarea istorică dintre cel supranumit Moartea din Carpați și francezul Freddy Kemayo, evenimentul va include și super fight-uri a altor două nume importante din industrie.

Locul 2 mondial în clasamentul greilor la Glory și neînvins în boxul profesionist, Benny Adegbuyi va lupta după aproape 6 ani de pauză în București și își continuă cariera în nobila artă unde a înregistrat până acum două victorii. "Sunt fericit că voi avea acest meci pe reguli de box pe 5 iulie. Îmi era dor să lupt din nou acasă și am acceptat cu bucurie oferta lui Cătălin Moroșanu. Cu siguranță, Dynamite poate deveni un nume de referință în sportul românesc", a declarat Benny, care va boxa într-un meci de patru reprize.

Și "Bombardierul" Ion Pascu, probabil cel mai bine cotat nume din MMA-ul autohton în acest moment, pretendent la centura BAMMA, va lupta pe 5 iulie, dar pe reguli de kickboxing. "Voiam să îmi iau o pauză până aflu cu cine voi lupta pentru centură, dar când am auzit de conceptul lui Cătălin, nu am stat pe gânduri și am acceptat provocarea de a lupta din nou în K-1. Voi fi alături de alți luptători mari ai României și asta mă onorează", a spus și campionul MMA.

Din gala de pe 5 iulie nu vor lipsi nici alte nume precum Sebastian Cozmâncă, Cristian Ristea, Amansio Paraschiv, Bogdan Năstase, Alexandru Radnev, Mădălin Mogoș sau Costin Mincu. De asemenea, în premieră, pentru o gală televizată, se va desfășura și un super fight pe reguli de karate kyokushin, între doi campioni europeni, Cătălin Mocanu și ucraineanul Edar Ismailov.

În main-event, Cătălin Moroșanu se va duela pentru a treia oară în carieră, într-un meci decisiv, cu francezul Freddy Kemayo. În acest moment, scorul este egal, 1-1.

Prețul biletelor pentru gala Dynamite Fighting Show începe de la 20 de lei și sunt disponibile pe www.eventim.ro și www.bilete.ro De asemenea, le găsiți în magazinele Inmedio, Germanos, Orange, Telekom, Carrefour, Diverta, Humanitas, Poșta Română (sedii semnalizate Bilete.ro) și Benzinăriile OMV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează