SPORTURI  »  BOX  »  REVANŞA

Bute ia în calcul o nouă înfrîngere cu Froch: "Se poate întîmpla din nou, dar acum ştiu cum e să pierzi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 16:44

Lucian Bute (32 ani), fostul campion IBF la categoria supermijlocie, a vorbit despre revanşa cu Carl Froch, meci în care speră să îşi recupereze centura pierdută în luna mai în faţa britanicului.

"Mă bucur că lumea a fost alături de mine şi mă bucur că românii mă iubesc şi au încredere în mine. Cînd merg pe stradă lumea mă opreşte, îmi urează succes şi cu toţii aşteaptă revanşa

Credeţi-mă că şi eu o aştept, la fel de mult ca toţi românii, şi îmi doresc acest lucru. V-am zis, este o chestiune de timp şi de negocieri”, a spus Lucian Bute la Dolce Sport.

Pugilistul român ia însă în calcul şi o nouă înfrîngere în faţa lui Froch: "Se poate întîmpla orice, de acum ştiu ce înseamnă să pierzi , am cunoscut gustul înfrîngerii. Se poate întâmpla încă o dată, n-ar fi o problemă, nu-i nici o nenorocire.

Se poate întîmpla orice în box, într-o fracţiune de secundă se poate decide soarta unui meci. În orice sport e valabil acest lucru, dar mai ales în box, un sport de contact, un sport dur”, a adăugat Bute.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
hofer
hofer  •  03 Ianuarie 2013, 14:18

No je, nu prea suna a bine . Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine! Daca lucrurile stau asa cum spui , atunci incheie cariera pentru ca nu este frumos pentru noi sa te vedem cum primesti bataie. Nu vrem sa te vedem cum dai din cap ca Muhamad Ali. Doresc sa ai puterea de a analiza si aprecia lucrurile asa cum sant (reale) sper sa nu te inseli. Mult succes in viata.

turneanu
turneanu  •  31 Decembrie 2012, 15:36

Bute stie ca nu va cistiga cu Froch ,la ce bataie sora cu moartea a luat ,si-si pregateste terenu' pt. o noua infrangere, el e constient ca ala ia inkeiat cariera..

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Decembrie 2012, 12:58

Cateodata ...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează