SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JEAN PASCAL

Bute îl provoacă pe Jean Pascal: "N-o să reziste 12 runde cu mine, n-are cum să-mi facă faţă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 16:01

Lucian Bute a vorbit în presa din Canada despre meciul cu Jean Pascal, care va avea loc pe 25 mai la Centre Bell, în Montreal.

"Îl cunosc foarte bine pe Jean Pascal, am mers la cîteva dintre meciurile lui. Ştiu că e foarte puternic fizic şi că e foarte exploziv. Îi recunosc calităţile, dar am încredere în mine şi în atuurile mele. Asta va face diferenţa pe 25 mai.

Au trecut ani de cînd Jean Pascal m-a provocat şi am spus că o să vină momentul potrivit pînă la urmă. Acum a venit şi am acceptat să urc în categorie ca să ne putem bate, pentru că e aproape imposibil ca el să coboare la supermijlocie. Pascal n-o să reziste 12 runde cu mine. El e capabil să boxeze doar 1 minut şi 30 de secunde pe rundă. N-are cum să-mi facă faţă", a spus Lucian Bute, conform tvasports.ca.

Citeşte şi: Prima confruntare » Bute şi Pascal puşi faţă în faţă pe gheaţă de canadieni

...despre faptul că Pascal n-a vrut să intre primul în ring: "Pentru mine nu contează foarte mult cine intră primul în ring. Lupta o să fie între noi doi, am acceptat să ne batem, vreau să ne batem şi asta contează. N-o să fie prima dată cînd intru primul în ring, iar rezultatul va fi acelaşi: Eu învingător.

...despre publicul canadian: "Cred că voi avea un avantaj în ceea ce priveşte fanii. Sînt sigur că 75% dintre ei vor fi alături de mine"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
dash.berlin
dash.berlin  •  20 Martie 2015, 18:02
Postat de dash.berlin pe 20 Martie 2015, 18:02

asta nu-i sanatos la cap ...

il bate pascal de-l asculta cu urechea :)))

dash.berlin
dash.berlin  •  20 Martie 2015, 18:02

asta nu-i sanatos la cap ...

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Martie 2013, 21:00

Pascal la semigrea e tatic, are atat viteza cat si forta, asa cum are Bute la supermijlocie. Problema e ca la semigrea Bute nu prea va mai avea nici una, nici alta. Pascal il va face varza pe Bute. Sper sa ma insel, ca doar Bute e roman de-al nostru.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează