SPORTURI  »  BOX  »  BUTE VS. JOPPY, LIVE-TEXT PE GSP.RO, 1 MARTIE ORA LA 4:45

Bute: "Nu îl voi lăsa să ajungă la mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Mr. KO, care astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere, a spus că va arăta ce poate în ring şi a refuzat să vorbească despre meci. El îşi va apăra titlul mondial IBF la categoria super-mijlocie pe 29 februarie la Montreal. Meciul va fi transmis de Radio România Actualităţi iar pe gsp.ro vă vom ţine la curent cu cele mai importante faze ale meciului.

"Am experienţă, am muncit mult şi am încredere în puterea mea. În opinia mea, pugiliştii care vorbesc mult înaintea unui meci nu sînt periculoşi, cred că mai mult trebuie să te temi de cei care tac şi îşi fac treaba în ring. Joppy are multă experienţă şi eu respect asta. Ca fost campion, el a văzut multe şi ştie diverse trucuri. Ştie totul despre box, dar nu îl voi lăsa să ajungă la mine", a explicat Bute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


box
Comentarii (28)
 •  01 Martie 2008, 06:40

La multi ani ! si felicitari din tot sufletul pentru victorie.Pacat ca nu te-am putut vedea in direct.Esti extraordinar.Felicitari.Ne bucuram alaturi de tine!

 •  29 Februarie 2008, 23:37

LUCIAN,LA MECIU LUI DIACONU,SA PUNETI CELE DOUA CENTURI UNA LANGA ALTA PTR CA VET FI DOI MARI CAMPIONI AI LUMI. CRED IN TINE.ORA .23. 30.NUMAR ORELE RAMASE PANA TE VOI VEDEA CU CENTURA IN MANA .NU VOI DORMI TOATA NOAPTEA.ASTEPT CAMPIONULE SA RIDICI CENTURA DEASUPRA CAPULUI.FORTA CAMPIONULE.

 •  29 Februarie 2008, 23:21

LUCIAN FANE PE TOTI ROMANI SA MAI PLANGEM INCA O DATA DE BUCRIE .FORTA CAMPIONULE ,SANTEM ALATUR DE TINE .TE IUBIM

Vezi toate comentariile (28)
Comentează