SPORTURI  »  BOX  »  K1

Cătălin Moroșanu a acceptat provocarea lui Daniel Ghiță! Declarații ironice date de "Moartea din Carpați"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 13:06

Luptătorul de K1 Cătălin Moroșau, 34 de ani, a susținut o conferință de presă și a declarat că acceptă provocarea lui Daniel Ghiță, 37 de ani. Astfel, cei doi vor susține o luptă, urmând să se stabilească detaliile. 

În declarațiile date azi, Moroșanu l-a ironizat pe Ghiță, care a revenit recent în circuit și a câștigat lupta cu Dzevad Poturak, 42 de ani.

"În acest moment, eu, Cătălin Moroșanu, accept provocarea lui Daniel Ghiță. Am și eu două condiții de pus.  Să se lupte în promoția mea, Dynamite Fighting Show, și  să vină pregătit. A văzut toată lumea meciul cu Poturak...

Eu vreau ca eu și Ghiță să ne luptăm bărbătește. Să fim amândoi pregătiți. Nu te bați cu un om de 42 de ani și spui că ai revenit. Să fii pregătit, Daniel Ghiță! Ai cuvântul meu că mă voi pregăti și te voi bate! Îți promit că te voi bate", a declarat Cătălin Moroșanu la Pro X.

51 de victoriiși 11 înfrângeri are Daniel Ghiță în competițiile de kickboxing

45 de victoriiși 11 înfrângeri are Cătălin Moroșanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gandac1
gandac1  •  21 Noiembrie 2018, 13:31

multa galagie si nici o lupta....asa a fost si cu iftimoaie vs ghita...amenintari, galagie...si nu s-au luptat....nu prea ma astept nici aici...fiecare va veni cu conditii, etc.

ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2018, 08:58

Nebuni de legat. Pumni, picioare si ... bani.

gtn5
gtn5  •  08 Noiembrie 2018, 20:24

va fi circ ,ghita are nevoie de bani si stabileste cu papusarul o sceneta ca sa iasa niste banuti,rusine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează