SPORTURI  »  BOX  »  LUPTE

Cele mai urmărite 10 meciuri în sportul de contact românesc din 2018 » Moroșanu domină topul!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 22:33

Confruntarea revanșă dintre Cătălin Moroșanu și Freddy Kemayo din ediția inaugurală a Dynamite Fighting Show a strâns cele mai multe vizualizări pe YouTube în 2018.

Conform statisticilor, duelul câștigat la decizie de Moroșanu a adunat 858.000 de vizualizări. De altfel, meciul de la București a avut și un minut de aur spectaculos pe ratingurile de televiziune, cu 9.1 rating și un share de 40.1 pe publicul comercial. Un record absolut al ultimilor 7 ani în galele televizate din România.

Întreg podiumul este ocupat de meciurile pe care Cătălin Moroșanu le-a susținut anul trecut în Dynamite Fighting Show. Meciul cu croatul Ivo Cuk de la Craiova a strâns 421.000 de vizualizări, în timp ce duelul de la Piatra Neamț contra turcului Mehmet Ozer a fost văzut de 355.000 de ori.

Surpriza vine tot de la un urmaș de-ai lui Moroșanu din Iași. Ciobănașul Bogdan Năstase ocupă locurile 4 și 5 în acest top YouTube al meciurilor din România în 2018. Victoria sa prin KO în fața lui Janu da Cruz în Dynamite Fighting Show de la București are nu mai puțin de 300.000 de vizualizări, în timp ce succesul contra gigantului Freddy din gala Dynamite de la Piatra Neamț are 293.000.

„Muntele Bihorului”, în top

Pe poziția a șasea se află duelul main-event al galei RXF Cluj-Napoca, acolo unde Alexandru Lungu l-a înfruntat pe slovacul Peter Dudo. Victoria „Muntelui Bihorului” are 210.000 de vizualizări pe YouTube, iar acesta este urmat îndeaproape, pe locul 7, de meciul dintre Andrei Stoica și Donegi Abena de la ACB Târgoviște. Acel duel a strâns 204.000 de accesări.

De altfel, Andrei Stoica este singurul, alături de Moroșanu, cu trei meciuri în topul preferințelor fanilor. Meciul de la Dynamite Piatra Neamț cu albanezul Sazan Memedi a strâns 186.000 de vizualizări și este pe locul 8. De asemenea, închide și Top 10, cu 118.000 de accesări, pentru a vedea KO-ul brutal contra lui Luis Morais de la Dynamite Craiova.

Pe locul 9 se află meciul de revenire al lui Daniel Ghiță contra lui Dzevad Poturak de la Colosseum Cluj. Acesta a strâns 160.000 de vizualizări pe YouTube.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează