SPORTURI  »  BOX  »  BOX / CM

Cojanu a pierdut

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Razvan Cojanu a fost eliminat in turul doi al categoriei plus 91 kilograme din cadrul Campionatelor Mondiale de la Chicago. Meciul dintre roman, care a intrat direct in turul doi, si ucraineanul Viaceslav Glazkov a fost oprit de arbitru dupa un minut si 22 de secunde din runda a doua.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


box
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează