SPORTURI  »  BOX  »  PROVOCARE

VIDEO // UPS! Conor McGregor l-a atacat pe actorul Mark Wahlberg, dar a primit o provocare dură de la un campion mondial de box: „O să «te rup» cu bătaia”

Regis Prograis
Regis Prograis

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 10:32

Regis Prograis, 30 de ani, campionul mondial WBA, a avut o replică dură pentru Conor McGregor, după ce luptătorul de MMA s-a luat de actorul Mark Wahlberg.

Americanul Regis Prograis, unul dintre cei mai talentați tineri, a devenit campion junior WBA și a avut un mesaj războinic pentru irlandezul McGregor, 30 de ani.

Totul a pornit de la declarațiile lui Conor, care l-a provocat la luptă pe celebrul actor Mark Wahlberg, managerul lui Prograis.

„O să te rup cu bătaia!”

„Uite, am auzit că McGregor vrea să lupte cu managerul meu, Mark Wahlberg. Omule, nu te lua de actori. Vorbește cu luptători adevărați. Facem o înțelegere pentru două lupte. Mai întâi luptăm în ring, unde o să «te rup» cu bătaia. După aceea, luptăm în cușcă și o să te rup și acolo cu bătăia”, a fost mesajul lui Regis Prograis pentru Conor McGregor.

Pugilistul Regis Prograis are 24 de victorii din 24 de mecuri, în timp ce luptătorul McGregor are un palmares de 21-4 în UFC, fiind dublu campion. McGregor a boxat în urmă cu doi ani cu Floyd Mayweather și a fost învins categoric.

  • Mark Wahlberg, 48 de ani, este unul dintre cei mai apreciat actori de la Hollywood, fiind cunoscut pentru fizicul său și pentru antrenamentele intensive.

mark wahlberg

Citește și:

Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov continuă războiul: „M-a implorat să nu îl omor, iar acum vrea revanșa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
j0k3r
j0k3r  •  18 Iunie 2019, 10:57
Postat de Criss Schroder pe 18 Iunie 2019, 09:30

P.S. Ai "corectat" pt like-uri ? :)) L-ai cersit gratuit :)) Eu nu te-am corectat pt like-uri ( nu astept si nu vreau *** din astea ) , ci pt ca m-au durut ochii citind "corijentilor " Inca o data, "numai bine " si mai multa ( si corecta, daca tot critici pe altii ) limba romana.

tu lucrezi la gsp de te ataci asa sau chiar tu ai scris "articolul". are dreptate dinamovistul; de foarte multe ori s-au vazut greseli stupide in "Articole". la scoala, ba, nu la intins mana

644735822671830
Criss Schroder  •  18 Iunie 2019, 09:30
Postat de dinamo_fan pe 17 Iunie 2019, 12:46

macar dati like dupa ce va fac corectura pe gratis, corijentilor.

P.S. Ai "corectat" pt like-uri ? :)) L-ai cersit gratuit :)) Eu nu te-am corectat pt like-uri ( nu astept si nu vreau *** din astea ) , ci pt ca m-au durut ochii citind "corijentilor " Inca o data, "numai bine " si mai multa ( si corecta, daca tot critici pe altii ) limba romana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

644735822671830
Criss Schroder  •  18 Iunie 2019, 09:25

@dinamo_fan : ai vazut paiul din ochii celor de la Gazeta Sporturilor si ai ignorat bârna din ochiul tau, nu-i asa?! Ar fi fost mai bine sa corectezi si textul scris si trimis de tine, inainte de a critica. Au mâncat ei, poate cateva litere, dar TU ai facut greseli elementare de gramatica, fanule. Sau esti coriGent la limba romana? Corigent, corigenti si NU coriJenti. Uita-te in gradina ta, mai intai, apoi critica. Numai bine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează