SPORTURI  »  ALTELE  »  MIRCEA BADEA FĂCUT KO

CV-ul impresionant al lui Teodor Emi, omul care l-a făcut K.O. în ring pe Mircea Badea: multiplu campion și o experiență de 17 ani în luptele de contact

Teodor Emi // Sursă foto: Facebook Teodor Emi
Teodor Emi // Sursă foto: Facebook Teodor Emi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 21:05

Descris de mulți drept un simplu motociclist, Teodor Emi, cel care l-a făcut KO pe Mircea Badea în cadrul unui meci de kickboxing, are un CV impresionant care atestă o experiență vastă în luptele de contact.

Teodor Emi are o experiență de 17 ani în lupte, timp în care a practicat discipline precum Muay-Thai, Wu-Shu, K-1, Kickboxing și MMA.

În toată această perioadă, Teodor Emi a câștigat, după cum chiar el dezvăluie pa pagina sa de Facebook, și numeroase distincții la concursurile la care a participat: a fost campionat balcanic la Wu-Shu în 2015, fiind de 4 ori campion național la Muay-Thai. A participat la campionate europene și mondiale și câștigat, de asemenea medalia de bronz la Campionatul Mondial de Muay Thai din Bangkok (Thailanda), în 2017.

Teodor Emi, care este licențiat în educație fizică și sport, deține centura neagră 3 Dan Kickboxing și a fost școlit la una dintre cele mai faimoase săli din Bangkok alături de antrenori de top din Thailanda.

Vezi și: VIDEO Teodor Emi, făcut KO și lăsat inert în ring » Reacția lui Mircea Badea: „Un minut și 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat și tupeist. I-au pus oxigen să nu crape!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
capablanca
capablanca  •  05 Februarie 2019, 16:32

Bravo ba... ce sa zic, te simti macho ??? Esti mandru, te vezi acuma asa, mai barbat ??? Faptul ca ajungi sa te bati ca un disperat, cu un amator, arata doar ca nu posezi deloc materie cenusie. Vai de capul tau.

peluza
peluza  •  04 Februarie 2019, 23:41

Aia radeau de el ca a pierdut in MMA, dar e ca si cum l-ai pune pe Mayweather sa intre in cusca cu McGregor. Plus ca la MMA au altfel de manusi.

peluza
peluza  •  04 Februarie 2019, 23:39

Are 3 Dan, vad ca in 2017 a cucerit bronz la Mondialele de Muay Thai (alea sigur sunt de amatori dar sunt la cel mai serios mod), pare promitator daca nu e batran. Oare ce varsta are?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează