SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Deontay Wilder - Tyson Fury, meciul ANULUI la categoria grea din box

Deontay Wilder în 2018, foto: Guliver/Gettyimages
Deontay Wilder în 2018, foto: Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 09:29

Deontay Wilder și Tyson Fury se înfruntă duminică, în jurul orei 06:30, în Las Vegas, într-o revanșă pentru meciul din octombrie 2018, încheiat la egalitate. Ambii „grei” sunt neînvinși, iar Fury țintește centura WBC a adversarului! 

Deontay Wilder, 34 de ani, și Tyson Fury, 31 de ani, este meciul începutului de an. Americanul Wilder, care are una dintre cele mai puternice lovituri din box, peste Mike Tyson sau George Foreman, consideră că meciul din 2018, încheiat la egalitate deși l-a trimis la podea de două ori pe britanicul Tyson Fury, a fost o nedreptate și vrea revanșa. 

  • Deontay Wilder și Tyson Fury primesc fiecare, garantat, câte 28 de milioane de dolari pentru luptă. În același timp, cei doi împart profiturile din transmisiile pay-per-view;
  • Partida nu este televizată în România. În Statele Unite, în sistem pay-per-view, poți vedea meciul pentru 80 de dolari, sumă minimă. 

Deontay Wilder și Tyson Fury, o dispută incredibilă

Deontay Wilder a disputat 43 de meciuri, iar 41 s-au terminat înainte de gongul final, reprezentând 97% din lupte. Deontay are un procentaj mai bun decât pugiliști legendari, precum Rocky Marciano, George Foreman sau Mike Tyson, potrivit The Sun.

95%este rata de victorii prin knock-out a lui Deontay Wilder, cea mai mare din istorie la categoria grea

De cealaltă parte, Tyson Fury are 30 de partide disputate, 20 câștigate prin knockout, 29 de victorii și egalul cu Wilder. Fury a slăbit serios pentru partida cu Deontay Wilder, fiind acuzat de-a lungul timpul că nu e în condiția necesară pentru a face față la un meci de asemenea calibru la „grei”. 

„Aroganța” lui Tyson Fury la adresa prietenei lui Wilder

Cu o zi înainte de intrarea în ring, Tyson Fury a văzut pe ecranele de la vestiar că e filmat. În același timp, pe ecran apărea și Wilder, care se relaxa cu capul pe umerii prietenei lui. Fury a început să îi trimită pupici acesteia și să zâmbească, după care l-a imitat pe Wilder cu un membru din staff! Imaginile haioase sunt mai jos. 

Cotă 1.83are Deontay Wilder înaintea meciului cu Fury. Adversarul are 2.00, iar un egal e cotat la 21

Citește și:

VIDEO Deontay Wilder, KO devastator în meciul cu Luis Ortiz: „BAM baby! Noapte bună!” » Vrea unificarea centurilor, îi vânează pe Ruiz Jr. și Joshua!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  22 Februarie 2020, 18:30

Castiga Wilder prin KO fara probleme...apoi urmează Joshua care tot refuza meciul cu Wilder...

reteleanu
reteleanu  •  22 Februarie 2020, 13:29

bate fury la decizie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează