SPORTURI  »  BOX  »  INSTANȚĂ

EXCLUSIV Doroftei a învins Primăria și și-a recăpătat pub-ul: "Am pierdut bani mulți de când am afacerea închisă"

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 15:53

GSP.ro a aflat că Leonard Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești, la mai bine de șase luni de când a fost somat să elibereze locația în care pub-ul său își desfășoară activitatea.

"Da, am câștigat procesul cu Primăria. Era vorba despre pub-ul meu, despre afacerea mea, despre banii mei, despre munca unui om care a venit acasă cu tot sufletul și a investit o parte din bănuții lui. Am plătit chirie, am plătit taxă pe clădire. Ei au vrut să mă dea afară, am primit ordin de evacuare la momentul respectiv. Asta a fost durerea mea, că nu m-au chemat să vorbim.

Singurul lucru de care beneficiez în Ploiești este că pot circula cu autobuzul fără bilet. Acum trebuie să vorbesc cu Primăria să văd cum redeschid afacerea. Pub-ul a fost închis din luna aprilie.

Toți banii mei i-am investit acolo pentru că am crezut în afacerea aia. Totul a fost ok și dintr-o dată m-au dat afară. E greu să revii când pierzi clienți. Am și eu ploieștenii mei care mă susțin. Eu m-am bătut pentru ei, pentru România. Au fost mândri când s-a strigat în Ploiești ”Romania”. Cel puțin o jumătate de an va dura până voi reporni afacerea", a declarat Doroftei pentru GSP.ro.

Fostul campion mondial WBA spune că a pierdut bani grei de când are afacerea închisă: "Am pierdut bani mulți de când am afacerea închisă. Nu mor caii când vor câinii. Sunt un om de afaceri acum și orice șut în fund e un pas înainte. Am două locații acum. Sper să nu-mi ia și cealaltă locație. E bine că sunt acasă. Sunt acasă pentru tine, pentru ei, pentru toată lumea. Sunt mândru că sunt român".

200.000 €a investit "Moșu'" Doroftei în pub-ul său din Ploiești

Vezi și: VIDEO Doroftei, scandal cu autoritățile, din cauză că afacerea din Ploiești îi e amenințată: "De ce sunt tratat în asemenea hal? Mă gândesc să plec definitiv din România"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  13 Octombrie 2018, 03:23

Cine a vrut sa-l execute, sa plateasca pagubele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează