SPORTURI  »  BOX  »  SCANDAL

VIDEO Floyd Mayweather, scandal cu fratele viitorului său adversar! L-a bătut și l-a amenințat: „O să-l omor pe nenorocitul ăsta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 08:12 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 09:25

Americanul Floyd Mayweather (44 de ani) va reveni în ring și va lupta cu vloggerul Logan Paul (26), într-o gală care va avea loc pe 6 iunie, la Miami.

Joi noapte, în prima conferință de presă din turneul de promovare a luptei, Mayweather a fost un conflict cu Jake, fratele lui Logan Paul.

Cei doi s-au provocat reciproc, Floyd spunându-i lui Jake că este gata să lupte și cu el. După un schimb de replici ironic, Jake Paul i-a luat șapca lui Mayweather, gest care l-a înfuriat pe fostul campion.

VIDEO Mayweather, scandal cu Jake Paul înainte de lupta lui Logan Paul

Ulterior, Mayweather nu s-a mai putut controla și a sărit să-l bată pe Jake, iar agenții de securitate și prietenii acestuia l-au calmat cu greu pe „Money” Mayweather.  În timpul altercației, Flyod l-a jignit de mai multe ori pe Jake, spunând chiar „O să-l omor pe nenorocitul ăsta”.

 După incident, Jake Paul a apărut pe Instagram cu un ochi vânăt, fiind lovit de Flyod.

Floyd Mayweather, scandal cu fratele viitorului său adversar! L-a bătut și l-a amenințat: „O să-l omor pe nenorocitul ăsta”

 Citește mai multe știri din box: 

Floyd Mayweather i-a interzis logodnicei să mai intre în casă! Motivul pentru care dansatoarea s-a mutat într-un apartament

Chris Arreola, ieșire oribilă după înfrângerea cu Andy Ruiz Jr.: „Totul este drăguț la jurați, mai puțin fețele lor! Să-mi s****i p**a”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
828282
828282  •  07 Mai 2021, 11:54

circ pt fraieri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează