SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

Floyd Mayweather Jr. acuză după înfruntarea Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 21:07

Floyd Mayweather Jr. acuză gestul făcut de rusul Khabib Nurmagomedov la finalul victoriei contra lui Conor McGregor, când a sărit din cușca UFC pentru a se lua la bătaie cu oamenii din staff-ul adversarului.

"Nu îl cunosc foarte bine pe Nurmagomedov. Știu doar că este neînvins. McGregor este într-adevăr un adversar dur, dar tipul ăsta a depășit orice limită când a sărit din ring și a atacat oamenii din arenă. Un gest extrem de neprofesionist.

Sunt sigur că va urma o amendă imensă. S-a întâmplat și la înfruntarea mea cu Zab Judah ceva asemănător, iar pedeaspsa care a urmat a fost una de 7 cifre, dacă îmi amintesc bine", a declarat Mayweather.

Mayweather l-a învins pe Conor McGregor într-un meci de box disputat pe 26 august 2017. Irlandezul a cerut revanșa în octogon, dar a fost refuzat. Floyd va mai disputa cel mai probabil o singură partidă înainte de retragere, contra lui Manny Pacquiao (vezi detalii AICI).

Vezi și: Conor McGregor, INTERZIS în cușca UFC după lupta cu Khabib Nurmagomedov! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează