SPORTURI  »  BOX  »  CADOU

„Să nu spui nimănui asta!” » Gestul fabulos făcut de Floyd Mayweather pentru o chelneriță

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 14:15 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 15:39

Floyd Mayweather (43 de ani) este una dintre cele mai bogate personalițăți din lume și este cunoscut pentru viața excentrică pe care o trăiește. În ciuda cheltuielilor sale extravagante, nu se dă la o parte nici când vine vorba de a-i ajuta pe ceilalți.

Presa din Marea Britanie a scos la lumină un episod care îl are ca protagonist pe „Money" Mayweather. The Sun a publicat un subiect care demonstrează generiozitatea americanului: în urmă cu 10 ani, pugilistul i-a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari unei chelnerițe din Las Vegas.

„Floyd Mayweather a întrebat-o: Ce ai face dacă ai avea toți banii din lume?”

John Shahidi, un renumit om de afaceri american, a împărtășit o experiență cu Floyd Mayweather din Los Angeles, pe podcast-ul Impaulsive. Acesta a povestit că cei doi s-au întâlnit pentru a discuta despre modul în care ar putea lucra împreună. La final, Mayweather a întrebat-o pe chelneriță: „Ce ar face dacă ar avea toți banii din lume?”. Inițial, femeia a spus că va scăpa de datoria de pe cardul de credit. După aceea, chelnerița a dezvăluit că ar urma o procedură pentru a remedia o problemă care o împiedică să facă sport.

Shahidi susține că, la final, Floyd Mayweather a întrebat-o cât ar costa această operație, iar chelnerița a răspuns că între 6.000 și 7.000 de dolari. Ulterior, „Money" a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari în partea de jos a notei de plată.

John Shahidi a fost încântat de gestul sportivului și a vrut să contacteze mass-media, dar Mayweather nu l-a lăsat: „Să nu spui asta nimănui niciodată. Nimeni nu trebuie să ştie că eu am făcut asta. Ar trebui să rămână între noi".

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Mayweather revine în ring la începutul anului viitor

Floyd „Money" Mayweather s-a retras în 2017, după ce l-a învins pe Conor McGregor, dar va reveni în ring pe 28 februarie 2021, cu ocazia unui meci care va avea loc la gala "Mega 2021", ce se va desfășura la Tokyo. Încă nu se cunoaște numele adversarului, dar promotorii evenimentului au precizat într-un comunicat de presă că lupta va fi capul de afiș.

VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
paolo19
paolo19  •  12 Februarie 2022, 08:19
Postat de badeadorian pe 17 Noiembrie 2020, 16:07

Comentariu malitios . Ideea era alta ... daca vedem in orice fapta buna o cerere de excorta , nu suntem altceva decat nivel de barfa din Las Fierbinti !!!

Corect! Este net-ul plin de hateri, de negativisti, ti-e si sila sa citesti comentariile celor care isi permit sa aiba opinii doar din spatele ecranului.

badeadorian
badeadorian  •  17 Noiembrie 2020, 16:07
Postat de johanisoaia pe 17 Noiembrie 2020, 15:19

sa nu ii fi oferit si un altfel de sport odata cu banii dar ramane intre ei.

Comentariu malitios . Ideea era alta ... daca vedem in orice fapta buna o cerere de excorta , nu suntem altceva decat nivel de barfa din Las Fierbinti !!!

johanisoaia
johanisoaia  •  17 Noiembrie 2020, 15:19

sa nu ii fi oferit si un altfel de sport odata cu banii dar ramane intre ei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează