SPORTURI  »  BOX  »  INCIDENT

VIDEO Imagini dezolante cu Tyson Fury » Beat și nervos, pugilistul a fost la un pas să distrugă un taxi

Tyson Fury
Foto: Imago
Tyson Fury Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 10:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 11:29

Tyson Fury (33 ani) a fost protagonistul unui moment șocant. Pugilistul se află în Franța, în vacanță, însă pare că are din nou probleme cu alcoolul. Aflat într-o stare avansată de ebrietate, a fost refuzat de un taximetrist, decizie care l-a scos din sărite pe britanic.

După ce l-a învins pe Dillian Whyte pe 23 aprilie și și-a păstrat titlul de campion mondial la categoria grea, versiunea WBC, Tyson Fury anunța că se retrage din box. La finalul meciului, chiar a avut un discurs motivator și nimeni nu credea că problemele sale cu alcoolul pot reveni.

Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”
FINALA CUPEI
Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”

Tyson Fury, la un pas să distrugă un taxi în Franța

Cu decizia de a se retrage luată, britanicul a plecat în mai multe vacanțe, cea mai recentă fiind în Cannes, Franța. Acolo a fost surprins într-o stare avansată de ebrietate, căutând cu disperare un taxi. Fury, împreună cu apropiații săi, au fost refuzați însă de un taximetrist, cauza fiind starea deplorabilă în care se afla fostul pugilist.

Situația l-a scos din sărite pe Tyson Fury, care a început să lovească cu piciorul mașina și a fost cu greu stăpânit de tatăl său. 

Ce declara Tyson Fury după victoria cu Dillian Whyte

„În urmă cu 10 ani, nu puteam vinde nici 10.000 de bilete. Toată viața mea am fost cel defavorizat, outsiderul. Uitați-vă la mine, la grăsimea mea. Dar băiatul bătrân și gras încă poate lupta. 

Nu contează de câte ori oamenii te pun la pământ și spun că ești terminat. Nu le da niciodată atenție, deoarece nu înseamnă nimic. Eu, un om normal, am demonstrat că orice este posibil. 

Nu contează în ce punct al vieții ești, cât de întunecat este. Nu poate fi mai rău decât să te sinucizi, iar eu am fost pe cale să o fac. Am revenit, am pierdut toată acea greutate, peste 60 de kilograme, mi-am revenit la nivel mental și am recuperat «bijuteriile coroanei» în box... a fost o carieră fantastică. 

Nu ar trebui să lăsați pe nimeni să vă spulbere visurile, pentru că orice este posibil, iar eu am demonstrat în această seară că ăsta este un adevăr”, a fost discursul lui Fury, înainte să se retragă din box.

Citește mai multe știri:

Fost lider ATP, impresionat de Iga Swiatek » Ce șanse are Halep să se impună într-un eventual duel la Roland Garros

Șefii Formulei 1 au decis: Marele Premiu al Rusiei nu va fi înlocuit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  20 Mai 2022, 11:50

"care a început să lovească cu piciorul mașina și a fost cu greu stăpânit de tatăl său. " :))))) Ma uit la captura video si incerc sa cred ce scrie gesepe. Din pacate iar am dat peste fake news si titluri bombastice. Bravo gesepe,tot inainte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează