SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Ioan Andone nu are echipă şi a trecut la box! S-a întîlnit cu Mihai Leu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 14:44

Prieteni de o viaţă şi aflaţi mereu pe drumuri, Ioan Andone şi Mihai Leu s-au regăsit la începutul acestei săptămâni în Bucureşti.

 

Ei au luat masa în centrul Capitalei, într-un restaurant cu specific autentic pescăresc din zona Dorobanţi. Alături de ei, a fost prezentă şi fosta legendă a naţionalei de fotbal, Rodion Cămătaru.

Mihai Leu şi Ioan Andone se cunosc de când erau adolescenţi, ei fiind născuţi în acelaşi oras, Hunedoara. "Îi ştiu familia lui Mihai de ani de zile. El e favoritul lui tata. Apropo de părintele meu, sunt fericit că împlineşte în această săptămână, pe 6 aprilie, frumoasa vârstă de 85 de ani", a spus Ioan Andone, care se află în discuţii cu mai multe echipe arabe de fotbal.

"Rapidul are suporteri minunati, care susţin echipa foarte frumos chiar şi în vremuri dificile. Dacă s-ar produce schimbări în cadrul clubului, poate aş putea veni ca manager, nu ca antrenor", a mai zis Ando. Foştii campioni ai sportului românesc au fost răsfăţaţi de patronii restaurantului cu ştiucă, somon, dorada şi icre de crap.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează