SPORTURI  »  BOX  »  JOCURILE OLIMPICE

Ionuţ Gheorghe a fost sărbătorit în stil chinezesc

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2008 00:00

Ionuţ Gheorghe a fost sărbătorit de ziua sa într-un salon cu accesorii chinezeşti

Pugilistul Ionuţ Gheorghe, proaspăt calificat la JO de la Beijing, şi-a aniversat joi seară cei 24 de ani, într-un salon special amenajat în interiorul unei crame, care să-l introducă în atmosfera Olimpiadei din luna august, transmite corespondentul NewsIn.

Petrecerea de la Constanţa, la care au participat aproximativ 60 de persoane (familia, prieteni, antrenori şi conducători de la CS Farul, clubul unde este legitimat sportivul), a avut loc la o cramă al cărei patron este arbitrul AIBA Toma Matei, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Constanţa. Acesta a amenajat o cameră cu accesorii chinezeşti (evantaie şi alte obiecte de ornament). "Am vrut să-l introduc pe Ionuţ în atmosfera de la Beijing, de unde vreau să se întoarcă neapărat cu o medalie olimpică", a declarat Toma Matei.

"Suntem trei care ne batem la titlul olimpic: eu, bulgarul Boris Georgiev şi cubanezul Fiss. Sper să am câştig de cauză", a spus Ionuţ Gheorghe, care a primit multe cadouri: flori, obiecte din pluş, parfumuri şi bijuterii.

Ionuţ Gheorghe este, deocamdată, singurul român calificat la JO de la Beijing. El l-a învins la puncte pe irlandezul John Joe Joyce (25-20), în urmă cu o săptămână, în semifinalele categoriei 64kg, în turneul preolimpic de la Pescara. Meciul a avut loc pe 29 februarie, chiar în ziua în care Ionuţ Gheorghe a împlinit 24 de ani.

Foto: ViewImages 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează