SPORTURI  »  BOX  »  GEST EXTREM

GALERIE FOTO Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”

Iubită Oscar de la Hoya +38   FOTO
Iubită Oscar de la Hoya

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 18:29 / Actualizat sambata, 27 august 2022 09:34

Oscar De La Hoya (49 de ani) este intr-o relatie cu Holly Sonders (35 de ani), o cunoscută jurnalistă TV din SUA. Cei doi s-au afișat pe rețelele de socializare, făcându-și publică relația în ultimul an. 

Noua iubita a lui De La Hoya nu a pierdut timpul și a vrut să-și arate afecțiunea pentru fostul boxer. Și-a tatuat un moment crucial din cariera fostului campion, când acesta a devenit campion olimpic în 1992, în Barcelona. Cei doi sunt împreună din lună august a anului trecut, după ce s-au întâlnit la un eveniment cu o lună înainte.

+34 FOTO

Tatuajul lui Holly Sonders a devenit viral pe rețelele de socializare

Sonders a făcut publică poza cu tatuajul pe contul personal de Instagram, unde are peste 620.000 de urmăritori, postarea reușind să strângă aproape 13.000 de aprecieri în câteva ore.

„Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva pe care nu l-ai primit deja... în afară de asta.

Acest tatuaj semnifică ziua în care ai devenit „Băiatul de Aur”. Momentul în care ai câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1992 și i-ai dedicat-o mamei tale, care a murit cu câteva luni înainte. Te iubesc!”, a fost mesajul pe care i l-a tranismis Holly lui Oscar De La Hoya.

Oscar de la Hoya: „Depășește tot ce am primit vreodată”

Oscar De La Hoya a recunoscut că tatuajul este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată de la cineva.

Acest lucru depășește tot ceea ce am primit vreodată. Un tatuaj, de fapt un portret frumos al meu privind în sus la cer către mama mea..este ceva uimitor”, a spus fostul mare boxer.

+34 FOTO

Cine e Oscar De La Hoya

Oscar de la Hoya are 48 de ani, iar în cei 17 ani de carieră a cucerit 10 titluri de campion mondial la diferite categorii. Golden Boy, aşa cum este supranumit americanul, a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992.

În toată cariera americanul a adunat 39 de victorii dintre care 30 înainte de limită şi 6 înfrângeri, iar cea care, probabil, l-a făcut să ia decizia retragerii este cea prin KO în faţa filipinezuului Manny Pacquaio, pe 6 decembrie 2008, la Las Vegas.

Citește și:

Campionul din Formula 1 poate fi decis la Jeddah! Cele 4 scenarii în care Max Verstappen câștigă titlul

La două zile după ce a câștigat turneul de la Montevideo, Irina Bara surprinde: „Mi-a ajuns!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
cobra
cobra  •  07 Martie 2024, 08:42

"Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”...și i-a arătato???

200204711707224
Maria Lupu  •  13 Decembrie 2021, 12:26

Mama, *** și a tras băiatul ăsta ! ????????????????Sper sa aibă suficienti bani că sa o întretina, altfel ..va exploda domnișoara în cauză ! Operațiile estetice sunt foarte scumpe, iar dacă domnul boxeur nu și va deschide larg portofelul, jurnalista asta îl va trece la rubrica : " Irelevant ". Până atunci , bafta la fotografii pe internet. Măcar sa aibă și românii noștr***. ????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bjk86
bjk86  •  13 Decembrie 2021, 08:39
Postat de titiduru22 pe 24 Noiembrie 2021, 20:09

Deci si asta are ceva de roman in ea :)))

A avut :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează