SPORTURI  »  BOX  »  METROSPORT

Leonard Doroftei a sărit să bată un comediant, după o glumă cu Lucian Bute: „Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo”

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 13:18 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 13:40

Leonard Doroftei a sărit să-l bată pe comediantul Cătălin Bordea în timpul unui spectacol. Evenimentul din urmă cu câțiva ani a pornit după ce fostul pugilist român și-a ieșit din fire din cauza unei glume cu Lucian Bute.

Comediantul fusese avertizat dinainte să nu facă glume despre Leonard Doroftei și Lucian Bute, însă nu a ținut cont. Cătălin Bordea venise îmbrăcat cu un tricou pe care scria „Bute este mai frumos”, apoi a făcut referire la zvonurile despre avansurile pe care Bute i le-ar fi făcut soției lui Doroftei.

+6 FOTO

Leonard Doroftei a sărit să bată un comediant, după o glumă cu Lucian Bute

Când a auzit, fostul pugilist român a sărit să-l bată pe Cătălin Bordea. De nervi, Leonard Doroftei i-a rupt tricoul. Episodul a avut loc înainte cu mai mulți ani, când tensiunile dintre cei doi sportivi erau intense.

„Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare. 

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Damian Drăghici.

Leonard Doroftei a negat la acea vreme zvonul

Prin anii 2003-2004 se zvonea că Bute i-ar fi făcut ochi dulci Monicăi, soția lui Leonard Doroftei. „A fost acel episod. Erau prieteni, locuiau amândoi în Canada, şi la un moment dat lui Doroftei i s-a pus pata că Lucian i-ar trage clopotele Monicăi”, povestea un apropiat. Moşu' a negat la acea vreme zvonul: „La noi a fost dragoste la prima vedere şi nu se pune problema, suntem o familie fericită”.

Între Leonard Doroftei și Lucian Bute au existat mai multe tensiuni, însă în urmă cu aproximativ 3 ani au decis să îngroape securea războiului. Amândoi locuiesc acum în Canada.

Doroftei şi Bute s-au împăcat. Foto: România TV
+6 FOTO

Citește și:

L-a uitat pe Denis Alibec » Cine e noul preferat al Andreei Bododel: a venit cu tricoul lui în Giulești

Singura fiică a lui Ion Țiriac, glume pe internet, după ce a fost într-o vacanță de lux » Reacția mamei sale

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
nomadu71
nomadu71  •  23 Septembrie 2023, 13:01

...Bordea mergea ,, pe slăbiciunea omului ( îi plăcea asta , cum declară ) ...ironia sorții : până acum câteva zile vuia mass media despre cum s-a combinat soția lui , ( culmea ) Bordea cu un rapper ...Spyke ( sper căi-am scris corect pseudonimul ) ...Bordea , tata , sunt în viață chestii de care nu se face mișto ...nici în privat , nici atât cu audiență...oricine poate avea ,, gineri " la nevastă ...

naxxar
naxxar  •  02 Aprilie 2023, 18:02

Bordea e un comediant slăbuț, dar Doroftei nu știe deloc de glumă. Nu spun asta prin prisma acelui episod, a arătat de mai multe ori în trecut că ia totul mult prea în serios.

dobrin
dobrin  •  02 Aprilie 2023, 18:00
Postat de A.Nonim pe 02 Aprilie 2023, 14:27

Cam dubioasa "gluma". @propaganda: corect, doroftei era mult mai tehnic, curajos, era boxer, ce sa mai. bute insa, asa cum spui, a fost un foarte bun negustor, a stiut sa-si vanda bine marfa, sa-si faca relatii inclusiv politice, sa se fereasca de meciuri complicate. Pana n-a mai avut ce sa mai faca si a trebuit sa se bata cu englezul ala, care era sa-l omoare.

Bute a profitat la maxim ca boxerii buni erau angajati in Super Six, altfel nu auzea nimeni de el la profesionisti. Cand s-a terminat Super Six, s-a terminat si cariera de boxer profesionist a lui Bute :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează