SPORTURI  »  BOX  »  CORONAVIRUS

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența: „Te poți descurca”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 19:42

Leonard Doroftei (49 de ani) și familia acestuia au lăsat România pentru Canada vara trecută. „Moșul” a vorbit despre readaptarea la stilul de viață de acolo, despre problemele fianciare și despre cum se simte pandemia de coronavirus peste ocean. 

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine. În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky”, a povestit „Moșul” Doroftei la TV Digi Sport.

VIDEO / Cele mai recente date despre coronavirus în România

Doroftei, antrenor în Canada

Doroftei își câștigă existența tot din box. Este antrenor la o sală imporantă și spune că salariul este unul care îi permite să ducă o viață decentă.

„Norocul meu că am găsit sală de sport și mi-am umplut timpul. După ce stai în România, nu te poți adapta nicăieri. Avem farmecul nostru, avem talentul nostru, avem manele, avem de toate. Prima dată am stat 8 ani în Canada. Te simți bine aici, dar nu simți că faci parte din locurile astea. 

E o sală mare de sport, vin foarte, foarte mulți oameni. Chiar și Lucian Bute mai vine din când în când la aceeași sală, are un program cu niște copii. Face antrenamente, mișcă foarte mult”, a povestit Dorfotei.

„Depinde cum vrei să trăiești, te poți descurca din ce câștigi. Românii suntem mai largi la mână, ne plac mai multe lucruri. În România, după ce mi-a luat barul, m-au cam încuiat. Acolo am băgat banii strânși. M-au legat la mâini”
- Leonard Doroftei

Citește și alte știri despre coronavirus: 

FORMULA 1. Helmut Marko, oficial la Red Bull: „Piloții să fie expuși voluntar la virus!”

Cristiano Ronaldo, plimbare alături de iubită și de copii, în plină pandemie de COVID-19. Cum au reacționat când un fan i-a abordat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează