BOX  ·  CORONAVIRUS

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența: „Te poți descurca”

Marti, 31 Martie, 19:42

Leonard Doroftei (49 de ani) și familia acestuia au lăsat România pentru Canada vara trecută. „Moșul” a vorbit despre readaptarea la stilul de viață de acolo, despre problemele fianciare și despre cum se simte pandemia de coronavirus peste ocean. 

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine. În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky”, a povestit „Moșul” Doroftei la TV Digi Sport.

VIDEO / Cele mai recente date despre coronavirus în România

Doroftei, antrenor în Canada

Doroftei își câștigă existența tot din box. Este antrenor la o sală imporantă și spune că salariul este unul care îi permite să ducă o viață decentă.

„Norocul meu că am găsit sală de sport și mi-am umplut timpul. După ce stai în România, nu te poți adapta nicăieri. Avem farmecul nostru, avem talentul nostru, avem manele, avem de toate. Prima dată am stat 8 ani în Canada. Te simți bine aici, dar nu simți că faci parte din locurile astea. 

E o sală mare de sport, vin foarte, foarte mulți oameni. Chiar și Lucian Bute mai vine din când în când la aceeași sală, are un program cu niște copii. Face antrenamente, mișcă foarte mult”, a povestit Dorfotei.

„Depinde cum vrei să trăiești, te poți descurca din ce câștigi. Românii suntem mai largi la mână, ne plac mai multe lucruri. În România, după ce mi-a luat barul, m-au cam încuiat. Acolo am băgat banii strânși. M-au legat la mâini”
- Leonard Doroftei

Citește și alte știri despre coronavirus: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1