SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

Lucian Bute revine în ring pe 30 aprilie și luptă pentru centură » Cu cine va boxa și ce spune despre adversarul lui: "Voi fi în cea mai bună formă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 10:21

Lucian Bute, 36 de ani, va boxa, la 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la categoria supermijlocie.

Bute revine în ring după o pauză de cinci luni, iar locul meicului cu Badou Jack urmează să fie anunțat ulterior, anunță boxing24.com

Badou Jack, 32 de ani, are în palmares 20 de victorii, 12 prin KO, o înfrângere şi o remiză. Acesta deține centura  WBC din aprilie 2015, când l-a învins la puncte pe americanul Anthony Direll.

"Este o onoare să fac parte din lista boxerilor ce vor evolua pe Showtime in următoarele 12 săptămâni. Voi urca din nou în ring pe 30 aprilie pentru titlul WBC la super mijlocie cu campionul mondial Badou Jack. Veţi vedea un  Lucian Bute în cea mai bună formă din carieră!" Lucian Bute, pe Facebook

Ultimul meci al lui Bute a avut loc în noiembrie 2015, cînd a pierdut la puncte în fața lui James DeGale, după un meci spectaculos. 
Bute a deținut centura IBF la categoria semimijlocie în perioada 2007-2012.

LUCIAN BUTE

  • 36 de ani, stîngaci
  • 1,87 metri înălțime, 183 centimetri alonjă
  • 32 victorii (25 prin KO), 3 înfrîngeri (1 KO)
  • fost campion mondial IBF, și-a apărat de 10 ori titlul
  • a pierdut titlul în fața lui Carl Froch, în mai 2012

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
10204228525696725
Cristi Cerneschi  •  12 Aprilie 2016, 09:59

mai fratilor, chiar daca ar fi ales sa faca nume altora, voi de ce nu faceti asta, ptr citeva sute de mii de dolari? imi place ca vorbesc despre Bute oameni care n-au facut nimic notabil in viata lor. vorba alora de la BUG, mestecam piine cu sana si ne dam cu parerea... si ii mai si pupati in cur pe Froch, Ward etc. aia au prins un meci bun si s-au lasat, ca nu mai aveau cu cin' sa se bata! ca, vezi doamne, ai de erau programati de asociatii ca si pretendenti la centura, nu erau de nasul lor. pin' la urma, Lucica al nostru s-a batut cu toata lumea. cind se batea cu ai mai slabi cotati... ca n-are singe ptr top ten, cind se bate ptr centuri... ca l-au ales aia carne de tun!!! pai daca tot va pricepeti asa de bine de ce nu comentati meciul cu DeGale. si daca ii ia centura lui Badou, e clar ca a fost blat, nu???

nusu_d
nusu_d  •  16 Martie 2016, 19:38
Postat de brancusi pe 15 Martie 2016, 21:15

Abia acum realizam ce valoare are Lucian,desi ia bataie dupa bataie boxeaza numai pentru centuri!

:-))))) Vezi, si tu te-ai lamurit demult de "valoarea" lui Bute Lucian. Iti dai seama, s-a accidentat Chavez si pierdeau data din calendar pentru Show Time si l-au gasit pe Bute liber de contract si disperat dupa bani. Badou Jack nu e vreo scula, nu e Ward, dar pe Bute orice boxer din top ten il tavaleste.

brancusi
brancusi  •  15 Martie 2016, 21:15

Abia acum realizam ce valoare are Lucian,desi ia bataie dupa bataie boxeaza numai pentru centuri!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează