SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 12:30

În 1991, când Mike Tyson era în vârful carierei, boxerul american ajuns acum la 53 de ani a fost condamnat pentru violarea lui Desiree Washington, o fată în vârstă de 18 ani. Tyson a făcut 3 ani de închisoare dintr-o condamnare de 6.

Mike Tyson a explicat în repetate rânduri că a fost nevinovat. Boxerul a dezvăluit într-un podcast recent că și-a pierdut cumpătul o singură dată cât a fost închis.

VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”

Mike Tyson: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

„A fost o singură dată. Cineva a spus ceva și m-am dus la el și l-am lovit. Eram închiși în celule de multă vreme și cineva a spus ceva care m-a iritat. Nu aveam acces la sala de sport, fiindcă cineva fusese înjunghiat sau ceva de genul ăsta. Eram doar furios și mă simțeam mizerabil”, a explicat Mike Tyson, citat de ibtimes.com. 

Citește și:

VIDEO Mike Tyson, o altă demonstrație de forță în public! Furtună de pumni în câteva secunde: „Frate, e mai rapid ca actualul campion la grei!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează