SPORTURI  »  BOX  »  TYSON VS. JONES JR.

FOTO+VIDEO. Spectacol total în lupta dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. » Rezultat surprinzător: „Eu trebuia să câștig!”

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani) s-au luptat în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California. După 8 runde spectaculoase, meciul s-a încheiat la egalitate // Sursă foto: BT Sport +9   FOTO
Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani) s-au luptat în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California. După 8 runde spectaculoase, meciul s-a încheiat la egalitate // Sursă foto: BT Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 07:47 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 14:11

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani) s-au luptat în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California. După 8 runde spectaculoase, meciul s-a încheiat la egalitate.

Cei 15 ani de pauză nu s-au văzut. „Iron Mike” s-a întors în ring și a reușit un meci de excepție, în ciuda vârstei sale. A încercat să-l domine încă de la început pe Roy Jones Jr., însă acesta a rezistat foarte bine pe picioare.

Decizia arbitrilor:

  • Chad Dawson: 76-76
  • Christy Martin: 79-73 pentru Tyson
  • Vinny Paz: 80-76 pentru Jones Jr.
+5 FOTO
  • FOTO: Reuters

Egal între Mike Tyson și Roy Jones Jr.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic! Poate o mai facem o dată”, a declarat la final Roy. 

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă?”, a spus și Tyson.

Tyson va câștiga 10 milioane de dolari pentru această luptă, în timp ce adversarul său va primi doar un milion. Chiar dacă suma este impresionantă, Mike a declarat încă de la început că va dona toți banii organizațiilor caritabile.

Citește mai multe știri din box:

„Să nu spui nimănui asta!” » Gestul fabulos făcut de Floyd Mayweather pentru o chelneriță

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
magramescu
magramescu  •  29 Noiembrie 2020, 16:30
Postat de firaldo pe 29 Noiembrie 2020, 12:50

Meciul a fost la pariuri....ce se întâmplă cu cei care au pariat pe Tyson,care a fost evident ca a câștigat.

Curios a fost că la pariuri nu apărea opțiunea de meci egal... Aveai doar Tyson sau Roy Jones.

magramescu
magramescu  •  29 Noiembrie 2020, 16:30
Postat de pma77 pe 29 Noiembrie 2020, 13:04

A fost un meci caritabil..nu si-au dat nici macar un pumn,m-ai mult s-au imbratisat,banii vor fi donati nu de catre Mike Tyson ci de catre organizatori,Mike nu ar fi donat nici macat un cent fiindca e falit,iar fi prins bine 10 milioane de coco :))

Ești prost de puți. Am văzut meciul. Cei 2 au dat tot ce au putut. Iar banii sunt donați de Mike Tyson, nu de organizatori. Donația a fost motivul principal al meciului. De aici a pornit toată discuția. Mike a fost cel care a inițiat acțiunea.

iobag
iobag  •  29 Noiembrie 2020, 13:35
Postat de firaldo pe 29 Noiembrie 2020, 12:50

Meciul a fost la pariuri....ce se întâmplă cu cei care au pariat pe Tyson,care a fost evident ca a câștigat.

Ce ma intereseaza pe mine in primul rand e ca meciul a fost organizat cu cap astfel incat nimeni sa nu fie ranit in ring. Runde mai scurte, KO interzis(rar s-au lovit la fata), luptatorii protejati. Initial era vorba ca amandoi vor primi la sfarsit cate un trofeu, la ideea asta sper ca totusi au renuntat, n-am urmarit ce s-a intamplat dupa meci. Dar se stia dinainte ce fel de meci va fi si cine a pariat serios pe asa ceva isi merita soarta.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează