BOX  ·  TYSON VS. JONES JR.

Un star american s-a amuzat pe seama veteranilor Mike Tyson şi Roy Jones Jr: „Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar”

Sursă foto: BT Sport +10 FOTO
Sursă foto: BT Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 09:47 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 09:58

Mike Tyson (54 de ani) l-a întâlnit pe Roy Jones Jr. (51 de ani) într-o luptă desfășurată în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California. După 8 runde spectaculoase, duelul s-a încheiat la egalitate.

Cei 15 ani de pauză nu s-au văzut., iar „Iron Mike” a reușit un meci de excepție, în ciuda vârstei sale. Tyson încercat să-l domine încă de la început pe Roy Jones Jr., însă acesta a rezistat foarte bine pe picioare, iar meciul s-a terminat la egalitate.

Evenimentul a avut un comentator special în Statele Unite ale Americii, rapperul Snoop Dogg. Reacțiile lui au devenit virale pe rețelele de socializare, acesta spunând în debutul mecului: „Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar”.

TYSON VS. JONES JR.+11 FOTO

  • FOTO: Reuters

Egal între Mike Tyson și Roy Jones Jr.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic!”, a declarat la final Roy. 

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy”, a spus și Tyson.

Tyson va câștiga 10 milioane de dolari pentru această luptă, în timp ce adversarul său va primi doar un milion. Chiar dacă suma este impresionantă, Mike a declarat încă de la început că va dona toți banii organizațiilor caritabile.

Citește mai multe știri din box:VIDEO | Tineri români puși pe scandal pe stradă, la Londra, liniștiți de un polițist care a vorbit cu ei în limba română
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1