SPORTURI  »  ALTELE  »  MIRCEA BADEA FĂCUT KO

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // VIDEO Cum a ajuns Mircea Badea să se bată cu motociclistul-kickboxer Teodor Emi » Incidentul de la care a pornit totul: „Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap”

Mircea Badea
Mircea Badea

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 14:43

Mircea Badea, 44 de ani, cunoscutul jurnalist de la Antena 3 și unul dintre cele mai controversate personaje din spațiul public, e în centrul atenției după knock-out-ul încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, un motociclist cu care mai avusese disensiuni în trecut.

În 2014, cei doi s-au mai luptat o dată, confruntarea având un deznodământ asemănător. Teodor Emi a câștigat și atunci, după ce l-a scos de două ori din ring pe Badea. Jurnalistul a recurs atunci la gestul de a abandona partida.

De unde a pornit conflictul dintre Mircea Badea și motociliști?

  • În urmă cu aproape 5 ani, mai mulţi motociclişti şi-au turat motoarele în faţa sediului Antena 3, unde Mircea Badea era în direct la emisiunea sa, „În gura presei”. Motocicliştii au recurs la acel gest fiind nemulţumiţi că Mircea Badea a avut un comportament agresiv şi jignitor faţă de unul dintre membrii comunităţii lor, care trecuse într-o seară în viteză pe lângă vechiul sediu al Antenei 3.

„Prietene, eu p-ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap!”, spunea Mircea Badea despre motocicliști. 

  • Ulterior, „Tedi”, campion la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai, s-a supărat că a fost jignit de Mircea Badea şi l-a invitat pe realizatorul TV să intre cu el în ring şi să tranşeze problema.

  • Tensiunile dintre Mircea Badea și comunitatea motocicliștilor din București au escaladat în ultimele săptămâni, iar Badea și Teodor Emi au ajuns din nou în ring. Deznodământul luptei a fost mult mai categoric decât cel din 2014: Badea a fost făcut knock-out și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Vezi și:

VIDEO Badea continuă să fie ținta ironiilor după KO-ul încasat în mall » Reacția de 20.000 de like-uri a lui Godină, gluma indecentă cu Carmen Brumă + bancnota „lansată” de BNR

Badea a fost făcut KO în 5 secunde de Tedi motociclistul » Imaginile sunt horror + prima reacție a lui Badea

VIDEO Un psiholog explică motivul pentru care Badea a luptat cu Tedi : „Poate de aceea alege să fie carne tocată”

Top 5 glume pe Facebook după bătaia încasată de Badea: „Ai făcut statul paralel cu podeaua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Februarie 2019, 10:37
Postat de Radulescu Horatiu pe 04 Februarie 2019, 08:32

Îl vedeți capabil pe acest Tedy motorizat să provoace la luptă, în ring pe,Daniel Ghiță,Moroșanu sau Benny?Cu siguranță,nu.El își măsoară forțele și provoacă la luptă, jurnaliști trecuți bine de 40 de ani,oameni care au doar capacitatea să facă șpagatul pe două scaune.Cei care au organizat această pseudogală de arte marțiale,trebuie pedepsiți legal,deoarece au pus in pericol, premeditat,viața unor cetățeni.Ce facem transformăm un ring în loc de lupte de stradă și de zmardoială???

Pai de ce sa`l provoace pe ghita sau morosanu ? e prost ? Prost e doar badea .. cand provoaca luptatori de K1 ;) Oricum asta e doar publicitate .. si publicitatea negativa e cea mai buna .. exemplu .. mirciulica a luat k.o. acum cateva zile ... in tot acest timp .. in ziare vezi numai mircea badea ;) Un *** ... care profita de oamenii fara scoala .. si *** la luna ca psd`ul sunt cei mai tari .. cand de fapt .. tara a fost furata cel mai mult in guvernarea lor ;) Sa nu mai spunem .. ca ei au adus spaga in tara .. ei au vandut tot ce producea banii in tara asta ... ei au inceput cu vrajeala .. sa iasa oamenii la vot ... daca nu e bun schimbam .. Am o idee mai buna ... esti presedinte si nu iti faci treaba ... Bulau , Jilava , Rahova .. avem unde sa`i cazam ;) Si pentru popor ... nu mai iesiti ca prostii ca vreti anticipate .. Cereti Infrastructura scoli spitale .. in special scoli .. ca altfel copii vostrii or sa fie prosti ca noi .. si usor de pacalit ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  04 Februarie 2019, 08:32

Îl vedeți capabil pe acest Tedy motorizat să provoace la luptă, în ring pe,Daniel Ghiță,Moroșanu sau Benny?Cu siguranță,nu.El își măsoară forțele și provoacă la luptă, jurnaliști trecuți bine de 40 de ani,oameni care au doar capacitatea să facă șpagatul pe două scaune.Cei care au organizat această pseudogală de arte marțiale,trebuie pedepsiți legal,deoarece au pus in pericol, premeditat,viața unor cetățeni.Ce facem transformăm un ring în loc de lupte de stradă și de zmardoială???

lenroc
lenroc  •  04 Februarie 2019, 07:26

Multă frăsuneală despre nimic, Badea și Tedi au împreună trei neuroni, despre simțul ridicolului nici nu poate fi vorba. Un clănțănitor care se apropie de 50 de ani în luptă cu un sportiv ratat, mare eveniment, n-am ce zice...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează