SPORTURI  »  BOX  »  CLUBUL SPORTIV FORTIS

Moroșanu, asaltat de copii la lansarea unui teren de fotbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 16:58

Sute de persoane s-au adunat în comuna Valea Lungă din Dâmbovița pentru a-l vedea în carne și oase pe unul dintre cei mai valoroși luptători români. Cătălin Moroșanu a fost invitat special la lansarea Clubului Sportiv Fortis și le-a vorbit celor mici despre avantajele de a face sport.

Asaltat de zecile de micuți, care vor începe sportul de performanță la noul club din localitate, care momentan are deschise secțiile de fotbal și baschet, Moroșanu a dat lovitura de start a primei competițiie sportive disputate în comuna dâmbovițeană, nu înainte de a ține un discurs emoționant.

„Văd sute de suflete tinere și asta mă bucură, iar cel mai mult mă bucură faptul că aici s-a investit în sport și li s-a oferit șansa unor copii să facă mișcare. Caracterul unui copil e educat prin sport, iar dacă îl practicați de la o vârstă fragedă înseamnă enorm. Vă învață ce înseamnă înfrângere și victorie, ce înseamnă competiția, întărește caracterul.

Nu contează ce sport alegeți, faceți sport. O națiune puternică e o națiune care face mișcare. Lenea e cel mai mare viciu care se abate asupra unui popor, iar lenea o poți combate numai prin sport și responsabilitate. Îl felicit pe domnul profesor Romeo Mănică și pe toți cei implicați pentru faptul că le oferiți șansa celor mici să se dezvolte sănătos și armonios”, a spus Moroșanu.

Luptătorul Superkombat a rămas minute bune pentru a face poze cu sutele de persoane sosite la terenul din Valea Lungă și a oferit autografe pe tricouri, mănuși sau ghete de fotbal, iar unora le-a oferit și sfaturi pentru viitoarea carieră sportivă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează