SPORTURI  »  BOX  »  ADRIAN DIACONU CAMPION MONDIAL INT. WBC

"Nu aş mai boxa decît în România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Atmosferă incendiară a fost aseară la cel mai important meci al galei "Invincibilii", cel dintre "Rechinul" Diaconu şi americanul Chris Henry. Opt spectatori aveau scris pe tricouri RECHINUL, Nicola şi Vlad Miriţă au cîntat imnul României, iar spectatorii au trăit la intensitate maximă fiecare pumn şi croşeu reuşite de Adi.

Ultima rundă a fost urmărită în picioare de toţi cei prezenţi în sală. Iar cele zece secunde rămase pînă la finalul meciului au fost numărate în cor.

"Vreau să mulţumesc publicului care a fost extraordinar, incendiar. Am trăit momente unice. Nu aş mai boxa decît în România. Fiecare spectator are cîte o bucăţică din această centură", a spus campionul mondial interimar WBC, Adrian Diaconu.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


box
Comentarii (27)
 •  20 Aprilie 2008, 16:19

judecati arbitrii ca la fotbal,credeti ca se injosesc pt.ce...diconu a boxat f. bine.a gresit fortind la inceput a crezut ca/l face k.o. in primele reprize... bravo rechinule...fii atent insa ca de acum incepe greul,,,

 •  20 Aprilie 2008, 15:04

Diaconule, ai dreptate cand spui ca ai boxa numai in Romania. Ca dupa ce am vazut la TV, ai fost batut clar. Comentatorii nostri cred ca au vazut alt meci, pentru ca aproape tot timpul nu faceai altceva decat sa aluneci, sa te agati de adversar, sa tragi de timp etc. Ai si fost la un pas de KO, dar, oricum, victoria a fost a americanului. Te-au "scos" niste hoti de arbitri. Asa ca ciocu" mic...

 •  20 Aprilie 2008, 14:31

Asa e ... de prin runda a 10a Diaconu a stat mai mult in genunchi dar practic el trebuia doar sa ramana in ring pentru ca restul rundelor au fost ale lui. Singura sansa a lui Henry ar fi fost sa il faca KO pana la sfarsit iar Diaconu a stiut sa evite asta. Nu a castigat la pas, en fanfare, dar a castigat! BRAVO !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează