SPORTURI  »  BOX  »  CONOR MCGREGOR - KHABIB NURMAGOMEDOV

Pierde centura? Scandalul de la finalul meciului Nurmagomedov - McGregor ar putea avea urmări dure!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 18:27

Khabib Nurmagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, într-o partidă spectaculoasă.

Rusul Nurmagomedov a câștigat în runda a patra, după ce l-a forțat pe McGregor să renunțe. Astfel, Khabib se menține neînvins, având 27 de victorii în carieră.

Meciul dintre cei doi a fost umbrit de incidentele de la final: Khabib a sărit peste octagon și s-a îndreptat către grupul unde s-a aflat echipa lui McGregor și a început o bătaie generală.Astfel, 3 membri ai echipei lui Nurmagomedov au fost arestați. 

Dana White, președintele UFC, a declarat azi că există o posibilitate ca rusul să fie suspendat pentru bătaia de la finalul meciului. De asemenea, acesta a lăsat de înțeles că s-ar putea lua decizia retragerii centurii lui Nurmagomedov, notează Fox Sports. 

Tototdată, s-a aflat motivul pentru care rusul Nurmagomedov nu a primit centura în ring la finalul meciului: organizatorii s-au temut ca acesta să nu fie atacat cu obiecte din public:"S-au întâmplat multe lucruri urâte. Sunt dezgustat", a mai spus Dana White.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1686525761599040
Mario Durm  •  08 Octombrie 2018, 13:19
Postat de allosaur pe 07 Octombrie 2018, 20:13

nu baiete, nu e absurd, absurd e ca se mediatizeaza acest circ si ii spun sport. de la spectacolul de la cantarul oficial pana la scandalul de la sfarsitul asazisei lupte, dupa parerea mea a fost o imbratisare prelungita care ar putea face orice cuplu sa fie un pic invidios. Rusul si multi din stafful lui( aia ale caror actiuni se dovedesc neprovocate) ar trebui pusi sub acuzatie pentru incitare la violenta si cum au americanii in codul penal"assault".

Daca nu cunosti problema, mai bine taci... pentru ca risti sa cazi in... penibil! McGregor l-a provocat in nenumarate randuri inainte de lupta prin declaratii r@siste!!! Atat el, cat si antrenorul lui de bjj Danis... Tu... asta cu imbratisari prelungite... stai in banca ta, ca te depaseste problema! Atat de mult iti doresti sa te imbratiseze Khabib?

 •  07 Octombrie 2018, 21:58
Postat de Costel Tudor pe 07 Octombrie 2018, 20:27

Asta NU este sport , este BARBARIE in toată regula !!! DEGRADARE UMANĂ !

Nu stiu ce ce in secolul 21 mai exista asemenea primitivi fericiti sa-si traga pumni si picioare in cap?

andrei.33
andrei.33  •  07 Octombrie 2018, 21:49

Dana White e dezgustat de incidente dar nu a fost dezgustat de circul si golania lui McGregor la adresa adversarului in zilele de dinaintea luptei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează