SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Prietenul român al lui Mayweather vrea să-l aducă pe american în România + Cu cine a văzut meciul împotriva Suediei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 13:23

Ronald Gavril (31 de ani), pugilistul care boxează în Statele Unite ale Americii sub supravegherea atentă a lui Floyd Mayweather, spune că vrea să-l aducă pe celebrul american în România.

"Intenționez să-l aduc pe Mayweather să viziteze România. Când aveam 18 ani mă uitam la Leonard Doroftei și spuneam că vreau și eu să boxez unde o face el. După ce mă las e posibil să-mi deschid o sală de box. Poate chiar în SUA. Pentru mine urmează acum o vacanță", a declarat Ronald Gavril la Pro X.

Pugilistul român susține că a văzut meciul dintre România și Suedia, scor 1-0: "Am văzut meciul de aseară cu Ionuț Luțu. A obținut viza și sper ca pe viitor să vină să mă viziteze în SUA. Să-i găsim o echipă în Las Vegas, mai ales că și-a luat licența".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  28 Martie 2018, 16:00

pacaliciul asta nu s-a lasat?? bine ca a zis ca a vrut sa boxeze UNDE a facut-o Doroftei si nu CA Doroftei. un atarnator penibil pe la sala lui Mayweather....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează