SPORTURI  »  BOX  »  MEDALII

Rezultate importante pentru boxul românesc: 5 medalii asigurate la Europenele de cadeți

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 12:59

Patru băieți și o fată din România vor urca azi în ring pentru calificarea în finală la turneul de la Albena (Bulgaria).

Cinci pugiliști români s-au calificat în semifinalele Europeanului de cadeți care are loc la Albena (Bulgaria). Aceștia vor urca în ring pentru a transforma medaliile de bronz acontate într-unele mai strălucitoare.

La masculin reprezentanții României în semifinale sunt Angelo David Teodosescu (68 kg - foto, alături de antrenorul Marius Băluță), Sebastian Trandafir (65 kg), Gheorghe Adrian Florin (62 kg) și Constantin Andrei Alexandru (90-105 kg).

La feminin, România are o singură pugilstă, Eliza Maria Micu (54 kg).

În clasamentul numărului pe medalii, România ocupă poziția a șaptea. În gala sferturilor de finală , David Angelo Teodorescu l-a învins cu un categoric 5-0 pe puternicul georgian Saba Kvinizadze și va boxa in semifinale, luni, cu reprezentantul Rusiei. La 65 de kilograme, Trandafir Sebastian l-a învins cu 4-1 pe bielorusul Tsikhanenka și va boxa luni cu reprezentantul Ungariei.

Învingător ieri cu 3-2 in fata muntenegreanului Pavlo Bozovici, Gheorghe Adrian Florin va boxa luni, in semifinale, tot cu reprezentantul Rusiei. La 90–105 kg, Constantin Andrei Alexandru va încrucișa manusile cu reprezentantul Ungariei, in timp ce Maria Eliza Micu (54 kg), singura fata medaliata din echipa României, o va înfrunta pe puternica pugilista irlandeza Meredith Elizabeth.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează