SPORTURI  »  BOX  »  TRILOGIE

Tyson Fury și Deontay Wilder se înfruntă pentru a treia oară! Când va avea loc meciul

Tyson Fury (stânga) & Deontay Wilder (dreapta) // sursă foto: Guliver/gettyimages
Tyson Fury (stânga) & Deontay Wilder (dreapta) // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 13:10

Tyson Fury (31 de ani) și Deontay Wilder (34 de ani) cunosc, în sfârșit, data la care se vor înfrunta în ring pentru a treia oară. Lupta va avea loc pe 3 octombrie, în Las Vegas.

Planurile pentru organizarea luptei au început încă de la finalul lunii februarie, după ce americanul Wilder a activat clauza învinsului pe 28 februarie, la doar 6 zile după ce Fury l-a învins prin KO tehnic în runda a 7-a.

Conform The Athletic, arena nu a fost încă aleasă, deși Tyson a pus ochii pe noul stadion Allegiant din Las Vegas, cu o capacitate de 65.000 de locuri. 

Ce spunea Deontay Wilder despre o luptă cu Mike Tyson, înainte să fie făcut praf de Tyson Fury

În ciuda zvonurilor conform cărora lupta avea să se desfășoare pe 18 iulie, data nu fusese niciodată bătută în cuie. Iar acum, în contextul pandemiei de coronavirus la nivel mondial, organizatorii au considerat că ar fi mai potrivit ca lupta să aibă loc în toamnă.

Conform contractului, Wilder va primi 40% din câștigurile generate de luptă, în timp ce Fury are rezervat un procent de 60%. La ultima lor întâlnire, contractul a stipulat procente egale pentru cei doi, însă acum lucrurile stau diferit.

VIDEO. Lovitură pentru FCSB! Gigi Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA

Citește și alte știri din box:

Detalii terifiante despre modul în care Floyd Mayweather își agresa fosta iubită: „Te voi ucide!”

Trei turci au fost infectați cu coronavirus la turneul preolimpic de la Londra » România a avut 12 oameni la competiție

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pote
pote  •  26 Martie 2020, 17:35

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează