SPORTURI  »  BOX  »  SUPERKOMBAT

Șansa carierei pentru cel mai talentat luptător român! Se va lupta pentru centura mondială Superkombat

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 17:29

Unul dintre cei mai talentați luptători din sportul de contact românesc, Adelin Mihăilă, are șansa carierei în acest weekend, la București, acolo unde se va duela pentru centura mondială Superkombat cu elvețianul Daniel Stefanovski.

Antrenat de Leonard Doroftei la Superkombat Academy România și fără vreo înfrângere în circuitul Superkombat, Mihăilă este un sportiv atipic pentru kickboxing.

Acesta a jucat fotbal la Chindia Târgoviște, unde a fost coleg cu actualul decar al Craiovei, Alexandru Băluță, iar în prezent este student în anul 4 la zi la Politehnică, după ce în trecut a fost olimpic la Fizică și Matematică.

Cu 11 victorii la activ, Mihăilă (23 de ani) are parte de un adversar la fel de puternic, elvețianul Daniel Stefanovski, nefiind învins vreodată în Superkombat. Mai mult, acesta a reușit să învingă trei români.

Gala va avea loc duminică seară, la Magic Events din Capitală, de la ora 20:00. Vor mai lupta Alex Filip, Ion Grigore, Alexandru Radnev, Dumitru Topai, Claudiu Alexe și mulți alții.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează